Debuutplaat Maksim komt uit op 28 januari!

Dieter Blarinckx-29 september 2021 om 07:35

Zo’n twee weken geleden lanceerde de Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’. Maar nu komt hij met nóg leuker nieuws, want zijn volledige debuutplaat zal vanaf 28 januari overal te koop/streamen zijn!

“GROOT NIEUWS 🤩 Op 28 januari komt mijn eerste album ‘MAKSIM’ uit & op 12 februari mag ik deze aan jullie voorstellen met een concert in de AB!!!! Wie nu al het album bestelt, krijgt de kans om in exclusieve pre-sale al tickets voor de AB te bemachtigen! Let’s gooo”, staat te lezen in zijn laatste post.

Om de release en de pre-order te vieren, kunnen earlybirds vanaf 4 oktober al tickets kopen voor het unieke concert in de AB op 12 februari!

Hier kan je alvast het album pre-orderen. Good luck!

Adele breekt Spotify-record met 'Easy On Me'

Dieter Blarinckx-16 oktober 2021 om 10:21

Adele’s back! En dat zullen we geweten hebben! Deze vrijdag om middernacht lanceerde de Britse zangeres haar allernieuwste single ‘Easy On Me’, en die sloeg in als een bom. Het nummer verbrak zelfs een speciaal Spotify-record! ‘Easy On Me’ is het meest gestreamde nummer in één dag op de populaire streamingdienst.

“En zomaar, heeft Adele een nieuw record gevestigd”, luidt de tweet van Spotify. Het exacte aantal blijft wel gokwerk aangezien Spotify dat nog niet bekendmaakte. Wél weten we dat het vorige record op naam van BTS stond met zo’n 11 miljoen streams…

Adele’s nieuwste album ’30’ zal vanaf 19 november verkrijgbaar zijn!

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Ontdek meer