Debuutplaat Maksim komt uit op 28 januari!

Dieter Blarinckx-29 september 2021 om 07:35

Zo’n twee weken geleden lanceerde de Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’. Maar nu komt hij met nóg leuker nieuws, want zijn volledige debuutplaat zal vanaf 28 januari overal te koop/streamen zijn!

“GROOT NIEUWS 🤩 Op 28 januari komt mijn eerste album ‘MAKSIM’ uit & op 12 februari mag ik deze aan jullie voorstellen met een concert in de AB!!!! Wie nu al het album bestelt, krijgt de kans om in exclusieve pre-sale al tickets voor de AB te bemachtigen! Let’s gooo”, staat te lezen in zijn laatste post.

Om de release en de pre-order te vieren, kunnen earlybirds vanaf 4 oktober al tickets kopen voor het unieke concert in de AB op 12 februari!

Hier kan je alvast het album pre-orderen. Good luck!

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Oh no: Måneskin stelt tournee uit

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:47

Jammerlijk nieuws voor de fans van de Italiaanse band Måneskin want de band kondigde via sociale media aan dat ze hun Europese tournee zullen uitstellen. Dat betekent dus helaas ook dat ze niet naar België komen.

“Het spijt ons heel erg, maar we moeten jullie vertellen dat we de hele Europese tournee en de ArenasTour in Italië moeten uitstellen vanwege de coronasituatie. We hebben heel erg hard gewerkt voor deze tournee en alles was klaar om te gaan. Maar helaas hebben we de afgelopen dagen slecht nieuws gekregen over de capaciteit van de zalen. We kunnen niet alle optredens garanderen, omdat elk land zijn eigen regels heeft. Die moeten we uiteraard volgen, want we willen dat onze optredens in volledige veiligheid kunnen verlopen”, klinkt het in de video die ze online gooiden.

Mensen die tickets hadden gekocht voor het concert op 10 februari in Vorst Nationaal zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Check hun aankondiging hier:

Ontdek meer