Deze tien artiesten mag je niet missen bij Kamping Kitsch Club

Karen Luiken-17 augustus 2023 om 07:27

Trek je verkleedkleren uit de kast en maak je op voor een weekend vol feest. Aanstaande zaterdag is het tijd voor een nieuwe editie van Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Meer dan honderd artiesten verspreiden zich over vier stages en tien verschillende podia. De line-up is inmiddels bekend en om alvast een beetje in de stemming te komen, deelt de organisatie van het festival nu tien artiesten die je niet mag missen.

DJ PHILEMON - om 15.00 uur bij Terror Tente
Philemon van Welt (67) uit Breda koos op haar oude dag nog voor een nieuwe carrière, namelijk die van hardcore dj. Of zoals ze die keuze zelf toelicht: “Lekker rammen en gaan met die banaan.”

NONKEL JEF - om 15.00 uur bij In Bed Met Hot Marijke
Iese doase! Sinds de heruitzendingen deze zomer is Nonkel Jef nog populairder geworden, ook al is het feuilleton ondertussen al meer dan 20 jaar oud. Dat moet gevierd. Letterlijk. Een dag voor zijn optreden mag acteur Ivo Pauwels namelijk nog 85 kaarsjes uitblazen. Al vloekend! Godvernondemiljaardedju!

MARK COUCKE - om 15.40 uur bij Mijn Stage
Mark Coucke is het levende bewijs dat echt iedereen welkom is op Kamping Kitsch Club. De brave man is rijker dan alle bezoekers samen. Uiteraard mogen we zijn (enige) single 'Het is weer Couckenbak' verwachten. En als we hem een gouden tip mogen geven, vraag aan mevrouw Coucke dat ze voor een keertje geen paars hemd of polo klaarlegt.

BIG KLIT - om 19.15 bij TAGMAG
Big Klit, de Amerikaanse rapster die we kennen van haar hit Liar uit 2019, komt ook langs. KCC goes America. Voor wie de tekst nog wat moet inoefenen: lyin' on your dick, lyin' on your dick.

FRANK VERSTAETEN - om 22.00 bij Mijn Stage
Dankzij de film van de gelijknamige megadiscotheek Zillion weten ook de generaties Y en Z wie Frank Verstraeten is. Naast een voormalige uitbater van een polyvalente zaal met dansgelegenheid in Antwerpen is de kleine van Meise ook een voortreffelijke dj. Hij zal de Mijn Stage (letterlijk) in vuur en vlam steken, geflankeerd door ancien dj Dave Lambert.

CUMBACK HOT MARIJKE - om 13.00 bij In Bed Met Hot Marijke
Hot Marijke maakt een heuse cumback. In haar geval, ze is niet voor niets de bekendste sekswerker van ons land, mag je dat letterlijk nemen.

MEL & DEN - om 14.00 bij Mijn Stage
Mel en Den zijn Melanie en Dennie, twee Nederlandse schlagerzangers die veelzeggende hits zoals 'Dwergenlied' en 'Het Leven Is Geen ponykamp' op hun naam schrijven. Ook de meest recente schijf 'Wie Is Je Wortel Waard' zal worden losgelaten op de bezoekers. Het olijke duo neemt ook een extra vriend mee, wait and see.

GLENN VERBAUWHEDE - om 12.00 uur bij Mijn Stage
De ex-keeper van Club Brugge is de opener van het hoofdpodium. Wat hij exact in petto zal hebben voor ons weet niemand.

CHIPPENDALES - om 18.10 uur bij Mijn Stage
Het ideale tegengewicht voor het aanwezige vrouwelijke bloot. We zijn dan ook anti anti woke.

FREDDY RICH - om 13.40 bij Mijn Stage
Freddy Rich was de beste van veertien finalisten in een zoektocht van Kamping Kitsch Club naar nieuw talent. Nu ja, nieuw. Freddy De Rijcke uit Oosteeklo is de vijftig voorbij, maar treedt pas sinds augustus 2022 op als artiest. Van zero naar hero.

Benieuwd naar de complete line-up? Of moet je nog kaartjes kopen? Klik dan hier!

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer