Deze tien artiesten mag je niet missen bij Kamping Kitsch Club

Karen Luiken-17 augustus 2023 om 07:27

Trek je verkleedkleren uit de kast en maak je op voor een weekend vol feest. Aanstaande zaterdag is het tijd voor een nieuwe editie van Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Meer dan honderd artiesten verspreiden zich over vier stages en tien verschillende podia. De line-up is inmiddels bekend en om alvast een beetje in de stemming te komen, deelt de organisatie van het festival nu tien artiesten die je niet mag missen.

DJ PHILEMON - om 15.00 uur bij Terror Tente
Philemon van Welt (67) uit Breda koos op haar oude dag nog voor een nieuwe carrière, namelijk die van hardcore dj. Of zoals ze die keuze zelf toelicht: “Lekker rammen en gaan met die banaan.”

NONKEL JEF - om 15.00 uur bij In Bed Met Hot Marijke
Iese doase! Sinds de heruitzendingen deze zomer is Nonkel Jef nog populairder geworden, ook al is het feuilleton ondertussen al meer dan 20 jaar oud. Dat moet gevierd. Letterlijk. Een dag voor zijn optreden mag acteur Ivo Pauwels namelijk nog 85 kaarsjes uitblazen. Al vloekend! Godvernondemiljaardedju!

MARK COUCKE - om 15.40 uur bij Mijn Stage
Mark Coucke is het levende bewijs dat echt iedereen welkom is op Kamping Kitsch Club. De brave man is rijker dan alle bezoekers samen. Uiteraard mogen we zijn (enige) single 'Het is weer Couckenbak' verwachten. En als we hem een gouden tip mogen geven, vraag aan mevrouw Coucke dat ze voor een keertje geen paars hemd of polo klaarlegt.

BIG KLIT - om 19.15 bij TAGMAG
Big Klit, de Amerikaanse rapster die we kennen van haar hit Liar uit 2019, komt ook langs. KCC goes America. Voor wie de tekst nog wat moet inoefenen: lyin' on your dick, lyin' on your dick.

FRANK VERSTAETEN - om 22.00 bij Mijn Stage
Dankzij de film van de gelijknamige megadiscotheek Zillion weten ook de generaties Y en Z wie Frank Verstraeten is. Naast een voormalige uitbater van een polyvalente zaal met dansgelegenheid in Antwerpen is de kleine van Meise ook een voortreffelijke dj. Hij zal de Mijn Stage (letterlijk) in vuur en vlam steken, geflankeerd door ancien dj Dave Lambert.

CUMBACK HOT MARIJKE - om 13.00 bij In Bed Met Hot Marijke
Hot Marijke maakt een heuse cumback. In haar geval, ze is niet voor niets de bekendste sekswerker van ons land, mag je dat letterlijk nemen.

MEL & DEN - om 14.00 bij Mijn Stage
Mel en Den zijn Melanie en Dennie, twee Nederlandse schlagerzangers die veelzeggende hits zoals 'Dwergenlied' en 'Het Leven Is Geen ponykamp' op hun naam schrijven. Ook de meest recente schijf 'Wie Is Je Wortel Waard' zal worden losgelaten op de bezoekers. Het olijke duo neemt ook een extra vriend mee, wait and see.

GLENN VERBAUWHEDE - om 12.00 uur bij Mijn Stage
De ex-keeper van Club Brugge is de opener van het hoofdpodium. Wat hij exact in petto zal hebben voor ons weet niemand.

CHIPPENDALES - om 18.10 uur bij Mijn Stage
Het ideale tegengewicht voor het aanwezige vrouwelijke bloot. We zijn dan ook anti anti woke.

FREDDY RICH - om 13.40 bij Mijn Stage
Freddy Rich was de beste van veertien finalisten in een zoektocht van Kamping Kitsch Club naar nieuw talent. Nu ja, nieuw. Freddy De Rijcke uit Oosteeklo is de vijftig voorbij, maar treedt pas sinds augustus 2022 op als artiest. Van zero naar hero.

Benieuwd naar de complete line-up? Of moet je nog kaartjes kopen? Klik dan hier!

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer