Millie Bobby Brown is klaar voor einde 'Stranger Things'

Karen Luiken-16 augustus 2023 om 16:30

In tegenstelling tot wat veel fans waarschijnlijk voelen, is Millie Bobby Brown er helemaal klaar voor om te stoppen met ‘Stranger Things’. De actrice vindt het prima om haar personage Eleven achter zich te laten.

“lk denk dat ik er klaar voor ben”, aldus Millie in ene gesprek met Women’s Wear Daily. “Het is een grote factor geweest in mijn leven, maar het is net als het afronden van de middelbare school. Het is net als het laatste jaar. Je bent klaar om te bloeien en je bent dankbaar voor de tijd die je hebt gehad, maar het is tijd om je eigen leven te gaan leiden.”

‘Stranger Things’ is alweer toe aan zijn vijfde (en laatste) seizoen. De eerste afleveringen verschenen in 2016 op het digitale scherm en Millie heeft sindsdien altijd de hoofdrol gespeeld. Tussendoor deed ze ook een aantal andere projecten, zoals ‘Godzilla’, ‘Enola Holmes’ en ‘Damsel’.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer