Toch een vervolg voor geannuleerde 'Warrior Nun'

Karen Luiken-16 augustus 2023 om 09:27

Wie dacht dat de serie ‘Warrior Nun’ na twee seizoenen zou eindigen, heeft het verkeerd. Hoewel de show vorig jaar nog geannuleerd werd, besluit Netflix nu tóch een vervolg te maken.

Nee, dat gebeurt niet in de vorm van een nieuw seizoen van de serie. Maar Netflix wil wel drie films maken. En dat is mede dankzij de steun van trouwe ‘Warrior Nun’-fans. Nadat de serie vorig jaar gecanceld werd, kwamen zij in actie om de boel een nieuw leven in te blazen.

Dean Englisch, producent van de reeks, laat in een video weten blij te zijn met het vervolg. “Ik moet de trouwe fans bedanken. Dankzij jullie kunnen we deze verhalen blijven maken. Bedankt voor al jullie steun. Ik ben blij dat ik bekend mag maken dat ‘Warrior Nun’ terugkeert als filmtrilogie.”

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer