Toch een vervolg voor geannuleerde 'Warrior Nun'

Karen Luiken-16 augustus 2023 om 09:27

Wie dacht dat de serie ‘Warrior Nun’ na twee seizoenen zou eindigen, heeft het verkeerd. Hoewel de show vorig jaar nog geannuleerd werd, besluit Netflix nu tóch een vervolg te maken.

Nee, dat gebeurt niet in de vorm van een nieuw seizoen van de serie. Maar Netflix wil wel drie films maken. En dat is mede dankzij de steun van trouwe ‘Warrior Nun’-fans. Nadat de serie vorig jaar gecanceld werd, kwamen zij in actie om de boel een nieuw leven in te blazen.

Dean Englisch, producent van de reeks, laat in een video weten blij te zijn met het vervolg. “Ik moet de trouwe fans bedanken. Dankzij jullie kunnen we deze verhalen blijven maken. Bedankt voor al jullie steun. Ik ben blij dat ik bekend mag maken dat ‘Warrior Nun’ terugkeert als filmtrilogie.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer