Adele in tranen bij gender reveal van fans

Karen Luiken-15 augustus 2023 om 14:20

Adele is deze week in tranen uitgebarsten bij een gender reveal van twee van haar fans. De zangeres maakte tijdens een van haar concerten bekend of het koppel een jongen of een meisje kreeg en hield het daarbij zelf niet droog.

Het gebeurde allemaal tijdens een optreden in Caesers Palace. Chris Dare en zijn vrouw Shantelle Lord waren daarbij aanwezig en hielden een bord omhoog waarop de vraag stond of Adele hun gender-reveal wilde doen. Hoewel het bord eigenlijk niet was toegestaan tijdens het concert, besloot Adele de twee toch te helpen.

De mommy en daddy to be gaven Adele een envelop met daarin een briefje met het geslacht van hun ongeboren kindje. Adele pakte het aan, scheurde het open en vertelde haar publiek dat Chris en Shantelle een jongetje verwachten. Niet veel later barstte ze in tranen uit. “Ik ben zo blij voor jullie. Dit is zo emotioneel, oh mijn god”, hoor je Adele in onderstaande video zeggen.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer