Adele in tranen bij gender reveal van fans

Karen Luiken-15 augustus 2023 om 14:20

Adele is deze week in tranen uitgebarsten bij een gender reveal van twee van haar fans. De zangeres maakte tijdens een van haar concerten bekend of het koppel een jongen of een meisje kreeg en hield het daarbij zelf niet droog.

Het gebeurde allemaal tijdens een optreden in Caesers Palace. Chris Dare en zijn vrouw Shantelle Lord waren daarbij aanwezig en hielden een bord omhoog waarop de vraag stond of Adele hun gender-reveal wilde doen. Hoewel het bord eigenlijk niet was toegestaan tijdens het concert, besloot Adele de twee toch te helpen.

De mommy en daddy to be gaven Adele een envelop met daarin een briefje met het geslacht van hun ongeboren kindje. Adele pakte het aan, scheurde het open en vertelde haar publiek dat Chris en Shantelle een jongetje verwachten. Niet veel later barstte ze in tranen uit. “Ik ben zo blij voor jullie. Dit is zo emotioneel, oh mijn god”, hoor je Adele in onderstaande video zeggen.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer