Adele in tranen bij gender reveal van fans

Karen Luiken-15 augustus 2023 om 14:20

Adele is deze week in tranen uitgebarsten bij een gender reveal van twee van haar fans. De zangeres maakte tijdens een van haar concerten bekend of het koppel een jongen of een meisje kreeg en hield het daarbij zelf niet droog.

Het gebeurde allemaal tijdens een optreden in Caesers Palace. Chris Dare en zijn vrouw Shantelle Lord waren daarbij aanwezig en hielden een bord omhoog waarop de vraag stond of Adele hun gender-reveal wilde doen. Hoewel het bord eigenlijk niet was toegestaan tijdens het concert, besloot Adele de twee toch te helpen.

De mommy en daddy to be gaven Adele een envelop met daarin een briefje met het geslacht van hun ongeboren kindje. Adele pakte het aan, scheurde het open en vertelde haar publiek dat Chris en Shantelle een jongetje verwachten. Niet veel later barstte ze in tranen uit. “Ik ben zo blij voor jullie. Dit is zo emotioneel, oh mijn god”, hoor je Adele in onderstaande video zeggen.

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer