Meer details bekend over doodsoorzaak ‘Euphoria’-ster Angus Cloud

Karen Luiken-15 augustus 2023 om 11:22

Het begint er steeds meer op te lijken dat Angus Cloud niet door zelfdoding om het leven is gekomen. TMZ meldt dat er geen afscheidsbrief is gevonden. Mogelijk heeft hij per ongeluk een overdosis genomen.

Angus werd een paar weken geleden dood aangetroffen in het huis van zijn ouders in Oakland. Zijn familie deelde in een verklaring dat de ‘Euphoria’-ster worstelde met zijn mentale gezondheid en daardoor leek het voor sommigen alsof hij zelfmoord heeft gepleegd. Maar bewijs daarvoor is er nog niet.

Omdat er geen afscheidsbrief is gevonden, vermoeden insiders dicht bij het onderzoek dat het mogelijk om een overdosis gaat. Eentje die onopzettelijk is genomen. Maar of dat ook echt zo is zal later pas blijken. De officiële doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer