'No Time To Die' vanaf vandaag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 september 2021 om 06:39

"It's Bond... James Bond."

Goed nieuws voor de fans van de wereldberoemde 007, want na vijf keer uitstel komt 'No Time To Die' eindelijk uit in de bioscoop!

De langverwachte film ging gisteren in première in Londen, maar ook in Brussel vond er een speciaal event plaats waar tal van BV's en influencers aanwezig waren. Maar wil jij 'm zelf als eerste ontdekken? Dan heeft cinemaketen Kinepolis dé oplossing voor jou, want je kan 'm als allereerste bekijken vannacht, om 00u07! Vanaf morgen speelt 'ie dan ook op 'normalere' uren! :-)

In 'No Time To Die' is Bond niet langer actief als agent en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Ontdek 'm vanaf vandaag in de bioscoop!

Kes Bakker met de cast van 'De Slag Om De Schelde' (nu op Netflix)

Simon Smetryns-17 oktober 2021 om 11:27

'De Slag Om De Schelde' is nu te zien op Netflix. Kes Bakker sprak de jonge cast in Antwerpen.

Zien: nieuwe trailer ‘The Batman’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:43

Gisteren werd tijdens het FanDome-event van DC een nieuwe trailer gedropt van ‘The Batman’! In deze nieuwe verfilming van de iconische superheld, kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de Batman.

Het verhaal speelt zich af in 'year two'. In de comics van DC is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld, die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City. Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

De langverwachte film zal vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, naast de film heeft Warner Bros ook twee spin-off series aangekondigd, die later te streamen zullen zijn via HBO Max.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer