Netflix zoekt deelnemers voor nieuw seizoen 'Too Hot To Handle'

Karen Luiken-15 augustus 2023 om 05:11

Je kunt binnenkort in de voetsporen treden van realitysterren als Francesca Farago en Harry Jowsey. Netflix komt binnenkort met een nieuw seizoen van ‘Too Hot To Handle’ en is op zoek naar nieuwe deelnemers.

In ‘Too Hot To Handle’ worden verschillende single mannen en vrouwen samen op een prachtig paradijs gedropt. Ze krijgen een aantal regels mee: niet zoenen, niet aanraken, geen masturbatie, geen seks. Hoe vaker de regels overtreden worden, hoe kleiner de prijzenpot wordt. De deelnemers starten met 100.000 dollar, maar de kans is klein dat ze dat bedrag aan het einde van de rit ook over zullen houden.

Er zijn inmiddels al vijf succesvolle seizoenen van de datingshow verschenen. Wanneer het zesde online komt, is nog niet bekend. Eerst moeten er knappe singles gevonden worden die mee willen doen. In een oproep roept Netflix geïnteresseerden op zich kandidaat te stellen. “Ben je verslaafd aan informele hook-ups, maar faal je in diepere verbindingen? Kunnen LANA en een tropische retraite jou, of iemand die je kent, ten goede veranderen? Meld je dan nu aan voor Too Hot To Handle”, zo klinkt het.

Aanmelden kan via deze link. Je kunt zowel jezelf als een ander opgeven.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer