Netflix zoekt deelnemers voor nieuw seizoen 'Too Hot To Handle'

Karen Luiken-15 augustus 2023 om 05:11

Je kunt binnenkort in de voetsporen treden van realitysterren als Francesca Farago en Harry Jowsey. Netflix komt binnenkort met een nieuw seizoen van ‘Too Hot To Handle’ en is op zoek naar nieuwe deelnemers.

In ‘Too Hot To Handle’ worden verschillende single mannen en vrouwen samen op een prachtig paradijs gedropt. Ze krijgen een aantal regels mee: niet zoenen, niet aanraken, geen masturbatie, geen seks. Hoe vaker de regels overtreden worden, hoe kleiner de prijzenpot wordt. De deelnemers starten met 100.000 dollar, maar de kans is klein dat ze dat bedrag aan het einde van de rit ook over zullen houden.

Er zijn inmiddels al vijf succesvolle seizoenen van de datingshow verschenen. Wanneer het zesde online komt, is nog niet bekend. Eerst moeten er knappe singles gevonden worden die mee willen doen. In een oproep roept Netflix geïnteresseerden op zich kandidaat te stellen. “Ben je verslaafd aan informele hook-ups, maar faal je in diepere verbindingen? Kunnen LANA en een tropische retraite jou, of iemand die je kent, ten goede veranderen? Meld je dan nu aan voor Too Hot To Handle”, zo klinkt het.

Aanmelden kan via deze link. Je kunt zowel jezelf als een ander opgeven.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer