Is dit de nieuwe vriendin van Harry Styles?

Joyce Vander Auwera-14 augustus 2023 om 16:02

Harry Styles lijkt een nieuwe romantische relatie te zijn aangegaan met de getalenteerde Canadese actrice Taylor Russell. De geruchtenmolen begon te draaien toen de twee samen werden gespot tijdens het spectaculaire afsluitende optreden van Harry's Love On Tour-concertreeks in Wenen. Opvallend was dat Taylor zich in de VIP-sectie bevond, zoals blijkt uit foto's die door TMZ zijn verkregen. Ze dansten de hele nacht door en leken duidelijk te genieten van elkaars gezelschap.

De relatiegeruchten kregen nog meer voeding toen Harry en Taylor in juni samen werden gespot in Londen, waar ze hand in hand een museum verlieten en gezamenlijk de stad verkenden. Er werd zelfs een video gedeeld waarin ze zich in de buurt van de Plague Column bevonden. Later werden ze gezien in Barcelona, waar ze samen ontspannen aan het zwembad van Soho House.

Naast hun gedeelde interesse in de entertainmentindustrie delen Harry en Taylor ook een passie voor mode. Taylor is zelfs een merkambassadeur voor het luxe label Loewe, en Harry bewonderde haar inzet voor mode.

De romance speculatie kreeg onlangs nieuwe brandstof toen foto's naar buiten kwamen van Harry en Taylor, dicht bij elkaar tijdens de première van Russells nieuwste toneelstuk genaamd 'The Effect'. Opvallend was dat ze het evenement apart verlieten, maar Taylor stapte later in Harry's auto nadat hij het theater via de artiestenuitgang had verlaten.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer