Is dit de nieuwe vriendin van Harry Styles?

Joyce Vander Auwera-14 augustus 2023 om 16:02

Harry Styles lijkt een nieuwe romantische relatie te zijn aangegaan met de getalenteerde Canadese actrice Taylor Russell. De geruchtenmolen begon te draaien toen de twee samen werden gespot tijdens het spectaculaire afsluitende optreden van Harry's Love On Tour-concertreeks in Wenen. Opvallend was dat Taylor zich in de VIP-sectie bevond, zoals blijkt uit foto's die door TMZ zijn verkregen. Ze dansten de hele nacht door en leken duidelijk te genieten van elkaars gezelschap.

De relatiegeruchten kregen nog meer voeding toen Harry en Taylor in juni samen werden gespot in Londen, waar ze hand in hand een museum verlieten en gezamenlijk de stad verkenden. Er werd zelfs een video gedeeld waarin ze zich in de buurt van de Plague Column bevonden. Later werden ze gezien in Barcelona, waar ze samen ontspannen aan het zwembad van Soho House.

Naast hun gedeelde interesse in de entertainmentindustrie delen Harry en Taylor ook een passie voor mode. Taylor is zelfs een merkambassadeur voor het luxe label Loewe, en Harry bewonderde haar inzet voor mode.

De romance speculatie kreeg onlangs nieuwe brandstof toen foto's naar buiten kwamen van Harry en Taylor, dicht bij elkaar tijdens de première van Russells nieuwste toneelstuk genaamd 'The Effect'. Opvallend was dat ze het evenement apart verlieten, maar Taylor stapte later in Harry's auto nadat hij het theater via de artiestenuitgang had verlaten.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

EOTB-ster Imke verruilt fillers voor natuurlijke look

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:44

Imke Roose heeft spijt van een aantal van haar acties na haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. In een uitgebreid bericht op Instagram schrijft ze dat ze voortaan naturel door het leven wil en zich niet meer vol laat spuiten met botox en fillers.

Imke schrijft dat ze na haar deelname aan ‘Ex On The Beach’ in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Voor het programma had ze een turbulente periode achter de rug en ‘impulsief meedoen aan een programma was misschien niet haar meest strategische zet’.

Na het programma ging het de verkeerde kant op bij Imke. Ze was constant op zoek naar ‘een kick’ en ging naar eigen zeggen van het ene uiterste naar het andere. “Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen", zo klinkt het.

Inmiddels is Imke een paar jaar ouder en denkt ze totaal anders over haar ideaalbeeld. “Ik liet een jaar geleden alles verwijderen. Bye bye dikke lippen en opgespoten face. Ik ben zo dankbaar dat ik nu terug ‘nuchter’ in het leven sta en mezelf terugvond. Naturelle Imke met hier en daar (misschien) wel nog wat hulp van een filler of botox, wie weet, maar lang niet meer zoals toen. Nu doe ik het weloverwogen en niet spuiten om te spuiten. Ik denk wekenlang na als ik wat wil doen en ga ten rade bij m’n familie. Geen impulsief gedoe meer, het was tijd voor een andere Imke. De Imke van toen."

Ontdek meer