Nieuw record voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-14 augustus 2023 om 07:27

Het is een understatement om te zeggen dat ‘Barbie’ een groot succes is. De film overtreft alle verwachtingen en is volgens Variety al de vierde week op rij de best bezochte bioscoopfilm. Een prestatie die een record waar is.

Het is niet het eerste record dat ‘Barbie’ in de wacht heeft weten te slepen. De film is namelijk niet alleen al wekenlang de meest populaire bioscoopfilm, het is ook de eerste film met een vrouwelijke regisseur die de 1 miljard dollar-grens passeerde.

Wereldwijd staat de teller inmiddels al op 1,18 miljard dollar. Slechts één andere film van Warner Bros haalde in het verleden meer geld op: ‘Harry Potter en de Relieken van de dood, deel 2’.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer