Elon Musk niet serieus over gevecht, zegt Mark Zuckerberg

Karen Luiken-14 augustus 2023 om 07:16

Komt er een gevecht tussen social media-bazen Mark Zuckerberg en Elon Musk? Mark denkt van niet. Hij zegt dat Elon ‘niet serieus’ is over het hele plan.

Zowel Mark als Elon stemde in juni in met een gevecht, wat vervolgens leidde tot heel veel aandacht op het wereldwijde web. Fans konden niet wachten tot het grote moment zou aanbreken en heel even leek het erop dat het niet lang meer zou duren voor het zover was. Elon plaatste dit weekend zelfs nog een bericht waarin hij zei dat hij bereid was om maandag al te vechten.

Maar of dat gaat gebeuren? Mark gelooft er niks van. “Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat Elon niet serieus is en dat we verder moeten gaan”, aldus de Meta-baas. “Elon wil geen datum bevestigen, zegt vervolgens dat hij geopereerd moet worden en vraagt nu om een oefenronde in mijn achtertuin te doen. Als Elon ooit een echte datum en een officieel evenement serieus neemt, weet hij mij te bereiken. Anders is het tijd om verder te gaan. Ik ga me concentreren op het concurreren met mensen die de sport serieus nemen.”

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer