Elon Musk niet serieus over gevecht, zegt Mark Zuckerberg

Karen Luiken-14 augustus 2023 om 07:16

Komt er een gevecht tussen social media-bazen Mark Zuckerberg en Elon Musk? Mark denkt van niet. Hij zegt dat Elon ‘niet serieus’ is over het hele plan.

Zowel Mark als Elon stemde in juni in met een gevecht, wat vervolgens leidde tot heel veel aandacht op het wereldwijde web. Fans konden niet wachten tot het grote moment zou aanbreken en heel even leek het erop dat het niet lang meer zou duren voor het zover was. Elon plaatste dit weekend zelfs nog een bericht waarin hij zei dat hij bereid was om maandag al te vechten.

Maar of dat gaat gebeuren? Mark gelooft er niks van. “Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat Elon niet serieus is en dat we verder moeten gaan”, aldus de Meta-baas. “Elon wil geen datum bevestigen, zegt vervolgens dat hij geopereerd moet worden en vraagt nu om een oefenronde in mijn achtertuin te doen. Als Elon ooit een echte datum en een officieel evenement serieus neemt, weet hij mij te bereiken. Anders is het tijd om verder te gaan. Ik ga me concentreren op het concurreren met mensen die de sport serieus nemen.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer