Billie Eilish nog goede vrienden met ex

Karen Luiken-14 augustus 2023 om 06:29

Billie Eilish en Jesse Rutherford mogen dan wel uit elkaar zijn, de twee exen gaan nog steeds goed met elkaar om. Billie schrijft op Instagram dat de twee ‘hele goede vrienden’ zijn

Als een fan aan Billie vraagt hoe het tussen haar en haar ex gaat, geeft Billie een duidelijk antwoord. “Gewoon hele, hele goede vrienden”, zo klinkt het. “Mijn maatje voor altijd.”

Billie en Jesse zijn sinds mei uit elkaar. Een maand daarvoor werden ze voor het laatst samen gezien op Coachella. Billie heeft sinds de breuk nog geen andere liefde gevonden, maakt ze duidelijk op Instagram.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer