'Big Brother'-ster Jill gaat voor borstvergroting

Karen Luiken-13 augustus 2023 om 16:17

Jill Goede is onder het mes gegaan. De ‘Big Brother’-winnares heeft haar borsten laten vergroten, zo laat ze weten op Instagram.

De realityster besloot voor de ingreep te gaan nadat ze in het afgelopen jaar veel afviel. Daardoor raakte ze niet alleen veel kilo’s kwijt, maar werden ook haar borsten een stuk kleiner. En daar wilde ze graag iets aan doen.

“Zoals de meeste wel weten ben ik in een jaar tijd rond de 15 kilo kwijt geraakt. En niet omdat ik mezelf heel dik vond, maar ik wilde mij graag beter gaan voelen ik mijn eigen lichaam”, aldus Jill. “Ik kreeg sporten onder de knie en vond gezond eten heerlijk ik begon er echt van te houden! Zo veranderde mijn hele levensstijl. Maar wat ik steeds meer kreeg was een mini tiet, die ging hangen als een zak slappe friet.”

Jill voelde zich naar eigen zeggen niet langer prettig in haar eigen lichaam en besloot na veel wikken en wegen iets aan zichzelf te laten doen. “Ik heb 2 weken geleden een borstvergroting gehad. Ik had natuurlijk liever mijn eigen borsten gehouden, mijn borsten die ik tot 1,5 jaar geleden had. Maar na het vele afvallen waren ze niet meer zoals ze waren.”

De ‘Big Brother’-ster benadrukt dat ze zich puur voor zichzelf heeft gedaan. “Om mij weer fijn te voelen in mijn eigen lichaam.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer