'Big Brother'-ster Jill gaat voor borstvergroting

Karen Luiken-13 augustus 2023 om 16:17

Jill Goede is onder het mes gegaan. De ‘Big Brother’-winnares heeft haar borsten laten vergroten, zo laat ze weten op Instagram.

De realityster besloot voor de ingreep te gaan nadat ze in het afgelopen jaar veel afviel. Daardoor raakte ze niet alleen veel kilo’s kwijt, maar werden ook haar borsten een stuk kleiner. En daar wilde ze graag iets aan doen.

“Zoals de meeste wel weten ben ik in een jaar tijd rond de 15 kilo kwijt geraakt. En niet omdat ik mezelf heel dik vond, maar ik wilde mij graag beter gaan voelen ik mijn eigen lichaam”, aldus Jill. “Ik kreeg sporten onder de knie en vond gezond eten heerlijk ik begon er echt van te houden! Zo veranderde mijn hele levensstijl. Maar wat ik steeds meer kreeg was een mini tiet, die ging hangen als een zak slappe friet.”

Jill voelde zich naar eigen zeggen niet langer prettig in haar eigen lichaam en besloot na veel wikken en wegen iets aan zichzelf te laten doen. “Ik heb 2 weken geleden een borstvergroting gehad. Ik had natuurlijk liever mijn eigen borsten gehouden, mijn borsten die ik tot 1,5 jaar geleden had. Maar na het vele afvallen waren ze niet meer zoals ze waren.”

De ‘Big Brother’-ster benadrukt dat ze zich puur voor zichzelf heeft gedaan. “Om mij weer fijn te voelen in mijn eigen lichaam.”

Blake Lively schittert in trailer voor 'It Ends With Us'

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 13:21

De eerste trailer voor de langverwachte verfilming van het populaire boek 'It Ends With Us' is eindelijk uit en hij stelt niet teleur. Voor de fans van het boek belooft de film een even aangrijpende ervaring te worden als het bronmateriaal zelf. De trailer geeft ons een eerste glimps in de emotionele reis die hoofdpersonage Lily Bloom doormaakt.

In deze verfilming van Colleen Hoover's bestseller uit 2016, kruipt Lively in de huid van Lily Bloom, een vrouw die haar eigen bedrijf begint in Boston. Tegenover haar staat Justin Baldoni, die niet alleen regisseert maar ook de rol van de charmante neurochirurg Ryle Kincaid vertolkt.

Na een toevallige ontmoeting met Ryle raakt Lily verwikkeld in een intense relatie. Maar al snel begint ze trekjes van Ryle te zien die haar herinneren aan haar traumatische jeugd en aan de relatie van haar ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’. Zij zal de rol van Lily op zich nemen. Justin Baldoni, die je kent als Rafael uit Jane The Virgin, neemt de rol van haar love interest Ryle op zich. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Victoria Justice breekt stilte over Dan Schneider

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:20

Victoria Justice heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen tegen Nickelodeon-producer Dan Schneider. Hij kwam onder vuur te liggen na de docuserie 'Quiet on Set', waarin voormalige kindacteurs en werknemers hem beschuldigen van het creëren van een giftige werksfeer en van misbruik.

"Ik zou zeggen dat ik zeker een van de mensen op die lijst ben", zei Justice, verwijzend naar de mensen waarvan Schneider zei dat hij hen excuses verschuldigd was in zijn reactievideo. De actrice was één van zijn grootste sterren, met een hoofdrol als Tori in Victorious en als Lola in Zoey101. Ze onthulde dat haar tijd met Schneider, die beide series creëerde, niet perfect was, maar dat het over het algemeen wel positief was.

"Iets dat heel duidelijk was in de documentaire is dat Dan een heel groot ego had", vertelde de actrice aan Marie Claire. "En soms vertroebelde dat ego zijn oordeel en beïnvloedde het de manier waarop hij mensen behandelde, en er waren momenten waarop ik het gevoel had dat ik oneerlijk werd behandeld." Ze legde uit dat ze negatief behandeld werd, maar dat het nooit iets seksueels van aard was. De dubbelzinnige opmerkingen en seksuele grappen die Dan Schneider in de kindershows stopte, beschrijft ze als 'smakeloos'

"Ik keur geen van zijn gedrag goed", legde ze uit. "Uiteindelijk is mijn relatie met Dan een zeer complexe: ik ontmoette hem toen ik 12 jaar oud was, en hij is degene die me deze grote kans heeft gegeven. Hij heeft mijn leven volledig veranderd. Waarschijnlijk zou ik hier vandaag niet zijn waar ik ben als het niet voor hem was, en omdat hij iets in mij zag. Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn."

Sinds de release van 'Quiet on Set' heeft Schneider juridische stappen ondernomen en een lasterzaak aangespannen tegen de producenten van de documentaire. Hij beweert dat ze hem ten onrechte afbeelden als een seksueel misbruiker van de kindacteurs van Nickelodeon en een verkeerd beeld van hem hebben gecreëerd door een "manipulatieve mix van editing, speech en beeldmateriaal."

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Meer lezen? Dat kan hier.

Ontdek meer