Maker 'Sex Education' hint op spin-off

Karen Luiken-12 augustus 2023 om 09:27

Het vierde seizoen van ‘Sex Education’ verschijnt over een maand op Netflix. Het wordt het laatste seizoen, maar betekent dat ook het definitieve einde van het ‘Sex Education’-universum? Dat misschien niet. Er is hoop op een vervolg.

Laurie Nunn, maker van de serie, heeft in een gesprek met Netflix Tudum laten doorschemeren dat er na het vierde seizoen mogelijk nog een spin-off komt. “Ik neem eerst een pauze en ga met andere dingen aan de slag, maar Moordale is een rijke wereld, en schrijven over tieners is altijd leuk. Ik denk dus dat er altijd mogelijkheden zijn om meer in die wereld te ontdekken.”

Concrete plannen zijn er helaas nog niet, daarover later vast meer. We’ll keep you posted!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer