Slecht nieuws voor fans van 'Wonder Woman'

Karen Luiken-12 augustus 2023 om 09:10

De komst van een derde ‘Wonder Woman’-film is klein. Variety laat weten dat producent Warner Bros geen plannen heeft voor een nieuw deel met Gal Gadot in de hoofdrol.

Hoewel er in eerste instantie wel over een derde deel werd gepraat, werd eind vorig jaar duidelijk dat de film geannuleerd werd omdat er onenigheid zou zijn met regisseur Patty Jenkins. Zij heeft ook de eerste twee films in de reeks geregisseerd. En hoewel Gal Gadot er onlangs nog op hintte dat het project tóch doorgang kon vinden, is daar volgens Variety nu geen sprake meer van.

Dat is natuurlijk slecht nieuws voor fans, maar zij komen gelukkig niet helemaal met lege handen te zitten. Streamingsdienst MAX is bezig met een spin-offserie van ‘Wonder Woman’.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Nieuwe film 'IF' met Ryan Reynolds heeft trailer

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:02

Ryan Reynolds is binnenkort weer te zien op het witte doek. De acteur speelt de hoofdrol in ‘IF’, een film waarvan nu een gloednieuwe trailer is verschenen.

‘IF’ gaat over een meisje dat ontdekt dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien. Maar wat moet ze met die superkracht? Ze gaat op een magisch avontuur om alle vergeten Imaginary Friends (IF’s) weer samen te brengen met hun kinderen.

Naast Ryan Reynolds hebben ook John Krasinki, Cailey Fleming en Fiona Shaw een rol in de film. ‘IF’ verschijnt half mei in de Belgische zalen.

Ontdek meer