Slecht nieuws voor fans van 'Wonder Woman'

Karen Luiken-12 augustus 2023 om 09:10

De komst van een derde ‘Wonder Woman’-film is klein. Variety laat weten dat producent Warner Bros geen plannen heeft voor een nieuw deel met Gal Gadot in de hoofdrol.

Hoewel er in eerste instantie wel over een derde deel werd gepraat, werd eind vorig jaar duidelijk dat de film geannuleerd werd omdat er onenigheid zou zijn met regisseur Patty Jenkins. Zij heeft ook de eerste twee films in de reeks geregisseerd. En hoewel Gal Gadot er onlangs nog op hintte dat het project tóch doorgang kon vinden, is daar volgens Variety nu geen sprake meer van.

Dat is natuurlijk slecht nieuws voor fans, maar zij komen gelukkig niet helemaal met lege handen te zitten. Streamingsdienst MAX is bezig met een spin-offserie van ‘Wonder Woman’.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Ontdek meer