Ella Leyers krijgt hoofdrol in spektakel-musical '40-45'

Karen Luiken-29 september 2021 om 03:56

Na een lange en gedwongen pauze keren de voorstellingen van de spektakel-musical ‘40-45’ over een paar weken eindelijk terug. Inclusief een aantal nieuwe gezichten, waaronder ook Ella Leyers. Zij neemt de rol van Marie op zich en maakt daarmee haar musicaldebuut.

Vanwege het grote aantal voorstellingen dat op de planning staat, wordt de huidige cast afgewisseld met een nieuwe. Daar maakt niet alleen Ella Leyers deel van uit, maar ook Ruben van Keer, Ianthe Tavernier en Ludo Hoogmartens. ,,Toen ik de spektakel-musical ‘40-45’ voor de eerste keer zag was ik zwaar onder de indruk”, vertelt Ella. ,,Het is een bijzonder spectaculaire voorstelling en de thematiek blijft intrigeren. Dat ik nu zelf deel mag uitmaken van de cast vind ik heel spannend!"

’40-45’ speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Måneskin treedt op tijdens MTV VMA's

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 04:56

De uitreiking van de MTV Video Music Awards wordt een groot feest. MTV heeft bekendgemaakt dat tijdens het spektakel, dat eind deze maand plaatsvindt, verschillende beroemdheden zullen optreden. Eén daarvan: songfestivalwinnaar Måneskin.

Het is de eerste keer dat de Italiaanse groep Måneskin een optreden weggeeft tijdens de VMA’s. Hetzelfde geldt voor Blackpink, die net als Lizzo ook geboekt is voor een korte show. Eerder werd al bekendgemaakt dat Nicki Minaj, Panic! At The Disco, Anitta en J Balvin een liedje zullen zingen.

De MTV Video Music Awards worden op 28 augustus uitgereikt in New Jersey.

Ontdek meer