'Harry Potter'-acteur Mark Williams komt naar FACTS

Nico De Greef-11 augustus 2023 om 16:51

Goed nieuws voor Potter-fans, want de enige echte Mr. Weasley komt naar België!

Op 21 en 22 oktober kunnen fans van fantasy, games en tv-series opnieuw terecht in de Flanders Expo te Gent voor een weekend vol Q&A's, fotoshoots en signeersessies tijdens de herfsteditie van FACTS. Eerder liet de organisatie van FACTS al weten dat Jason Paige, de zanger van de iconische Pokémon theme-song, en acteurs Stephen Amell (bekend van onder andere Arrow) en Charisma Carpenter (Cordelia Chase in Buffy: The Vampire Slayer) aanwezig zullen zijn.

Vandaag werd door de organisatie een vierde naam aan het lijstje toegevoegd. Niemand minder dan Harry Potter-acteur Mark Williams zal namelijk ook naar ons kleine Belgenlandje afdalen om fans in eigen persoon te ontmoeten. Williams vertolkt in 7 van de 8 Harry Potter-films de rol van het personage Arthur Weasley.

De acteur zal beide dagen aanwezig zijn voor Q&A's, handtekeningen en fotoshoots. Tickets en info over de dertigste editie van FACTS vind je hier.

TAGMAG host eigen stage op Dance D-Vision

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 15:08

Nog geen plannen op zaterdag 3 augustus? Nu wel, want TAGMAG host dan een eigen stage op Dance D-Vision. Markeer de datum maar met fluo in je agenda, want de TAGMAG-stage wordt gegarandeerd dé hotspot van het weekend met op de planning artiesten als 5NAPBACK en Michael Amani.

Wat kan je verwachten? De hele dag door zorgen we voor de beste vibes met de beste artiesten. Naast 5NAPBACK en Michael Amani, komen ook nog tal van andere artiesten langs. Wie dat zullen zijn, verklappen we binnenkort. Natuurlijk zullen onze Insiders ook van de partij zijn.

Dance D-vision vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem. Tickets zijn beschikbaar voor één dag of het hele weekend, met combitickets voor €93, vrijdagtickets voor €53 en zaterdagtickets voor €58. Meer info vind je hier.

Goldband voegt extra show toe in het Sportpaleis

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 10:07

Geen ticket kunnen bemachtigen voor het optreden van Goldband in het Sportpaleis op 6 december? Geen paniek! Omdat het eerste concert meteen uitverkocht was, knalt de populaire band er nog een extra show bovenop op zaterdag 7 december.

De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - is ontzettend populair en verovert sinds hun eerste releases in 2019 de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen. Met hits als 'Noodgeval', 'Rommel' en 'Witte Was', is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders.

Tickets zijn beschikbaar vanaf nu via livenation.be en kosten €73.50 - €62.30 - €51.10 - €39.90, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Ontdek meer