Zien: eerste beelden van 'W817'-film

Karen Luiken-29 september 2021 om 03:56

Het aftellen naar de 'W817' film kan nu echt beginnen. In aanloop van het moment suprême op 26 november - dan gaat het grootse project in première - worden nu de allereerste beelden van '8eraf' gedeeld.

Een jaar geleden werd er een bijzondere oproep geplaatst. De film '8eraf' zou alleen gemaakt worden als 50.000 fans op voorhand een ticket zouden kopen. Toen dat gebeurde, was de kogel door de kerk: de originele cast zou officieel terugkeren! Toch was er ook slecht nieuws, want naast die 50.000 mazzelpikken mét een kaartje, waren er nog steeds heel veel mensen zonder.

Speciaal voor hen is er nu goed nieuws. Vanwege de massale aanvraag is besloten de ‘W817’-film ook in de bioscoop te laten draaien. Degenen die niet in het bezit zijn van een golden ticket, kunnen dus tóch gaan.

Het verhaal
De jongerenreeks ‘W817’ liep van 1999 tot 2003 op Ketnet en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds herhaald. In de film zien we hoe de hoofdrolspelers elkaar na hun studies uit het oog zijn verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een speciaal feest voor een 'bijzondere gelegenheid'. Tijdens een zeer geanimeerd weekend ontdekken Steve, Birgit, Zoë, Tom, Ellen en Jasmijn dat er in al die jaren veel en tegelijkertijd ook weinig veranderd is. Maar waar is Akke? En wat is Carlo eigenlijk echt van plan?

Cast
De film brengt de originele vaste cast van de reeks terug in een nieuw verhaal. Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) en Aagje Dom (Jasmijn) spelen de hoofdrollen.

Wordt Ryan Gosling Ken in nieuwe ‘Barbie’-film?

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 13:58

Actrice Margot Robbie kruipt binnenkort in de huid van één van de bekendste speelgoedfiguren ooit: Barbie. Maar wie haar Ken zal spelen, is nog niet bekend. Al lijkt het erop dat niemand minder dan Ryan Gosling interesse heeft in de rol. Althans, dat schrijft het Amerikaanse magazine Deadline.

De rol werd al meermaals bij Gosling voorgelegd, maar die moest door zijn drukke agenda telkens weigeren. Toch vond hij nu blijkbaar een gaatje en is hij in gesprek om de details verder te bespreken.

De film zou volgend jaar al geshoot worden, met Greta Gerwig in de regisseursstoel.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Ontdek meer