Acteur David Harbour wil niet enkel herkend worden als 'die kerel van Stranger Things'

Nico De Greef-10 augustus 2023 om 14:46

Acteur David Harbour, bij het grote publiek vooral bekend door het spelen van het personage Hopper in de immens populaire Netflix-serie Stranger Things, heeft gezegd dat hij niet enkel herkend wil worden op straat als 'die kerel van Stranger Things'. De acteur neemt dan ook een drastische beslissing: na het nog te verschijnen laatste seizoen van de Netflix-serie, wil hij enkel nog acteren in films.

In een gesprek met Insider vertelt de acteur dat hij dol is op het personage Hopper dat hem beroemd heeft gemaakt, maar dat hij niet enkel herkend wil worden op straat vanwege het spelen van die ene rol. De acteur zegt klaar te zijn met zijn tv-carrière en wil zich voortaan enkel nog focussen op films.

"Ik heb meer in me en ik wil jullie dat laten zien. Ik wil niet dat mensen voor de rest van mijn leven elke vijf minuten 'Hopper' naar me roepen op straat", vertelt Harbour.

"Je ziet me nu op Netflix, maar onlangs deed ik mee in een klein filmproject, Violent Night, dat binnenkort in een bioscoop vertoond zal worden. Daarmee ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Ik hou van dit speelterrein. Ik wil vaker originele films maken die in bioscopen worden gedraaid."

De acteur sprak eerder dit jaar al over zijn bereidheid om Stranger Things achter zich te laten. Zo liet hij in februari al verstaan dat hij het einde van de serie een bitterzoet moment vindt, maar dat hij en de rest van de cast intussen "allemaal volwassen zijn geworden".

David Harbour zal nog eenmalig te zien zijn als zijn personage Jim Hopper in het aankomende laatste seizoen van Stranger Things. Wanneer dat seizoen juist te zien zal zijn, is niet helemaal duidelijk. Opnames van het laatste seizoen stonden gepland om te beginnen in mei dit jaar, maar dat plan viel in het water door de staking van acteurs en scenaristen in Hollywood. Matt en Ross Duffer, de bedenkers van Stranger Things, bevestigden via sociale media dat de serie pas zal filmen als de staking voorbij is.

Zac Efron, Joey King en Nicole Kidman schitteren in romcom

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 13:20

Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King zullen de hoofdrollen vertolken in de nieuwe romcom 'A Family Affair'. Ook Kathy Bates en YouTube-ster Liza Koshy krijgen een rol in de film. Netflix heeft zojuist een eerste trailer gelost.

In 'A Family Affair' speelt Joey King een dochter die plotseling geconfronteerd wordt met een onverwachte romance tussen haar moeder, gespeeld door Kidman, en haar voormalige Hollywood-baas (Efron). Dit zorgt voor hilarische en ongemakkelijke situaties, waarin de personages tegelijkertijd moeten omgaan met de complexiteit van liefde, seks en hun zelfbeeld.

'A Family Affair' is vanaf 28 juni te zien op Netflix.

Zijn 'Love Island'-Kimmy en 'EOTBDD'-Joey een koppel?

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 11:00

Fan van reality? Dan klinken de namen Kimmy en Joey je waarschijnlijk wel bekend in de oren. De twee realitysterren hebben samen een TikTok geplaatst waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait. Hangt er liefde in de lucht?

Kimmy en haar toenmalige vriend Kengi wonnen het vierde seizoen van 'Love Island' en gingen ervandoor met de hoofdprijs van €25.000. Ze leken het perfecte paar, maar na Instagrammable liefdesmomenten, kwam er na geruchten over bedrog van Kengi, een einde aan hun sprookje. De twee bevestigden in januari hun break-up.

Ondertussen is Joey, de zelfverklaarde vrouwenverslinder te zien in het All Stars-seizoen van 'Ex On The Beach'. Hij heeft daar een duidelijke missie: de vakantie van zijn ex, Megan Desaever, tot een ware hel maken. Maar Megan is duidelijk niet de enige vrouw die Joey bezighoudt.

Hij deelde namelijk een video op TikTok waarin hij te zien is met Kimmy, terwijl het nummer
'samen niet alleen' op de achtergrond speelt. Fans speculeren of dit een hint is dat er iets romantisch speelt tussen de twee. Hoewel de reacties onder de video niet erg positief zijn, en mensen vinden dat Kimmy beter verdient, lijken anderen wel fan van een mogelijks nieuwe realityromance!

Ontdek meer