Ben jij JD x 777's Next Talent? Win je eigen release!

Joyce Vander Auwera-10 augustus 2023 om 14:30

WOW! Heb jij altijd al gedroomd van een eigen single release én een plek op het podium tijdens een festival? Dat kan gewoon! JD en 777 Records slaan de handen in elkaar en gaan op zoek naar nieuw talent via de JD x 777 Next Talent Contest. Als bonus krijg je er 7000 euro cash én mediasupport bovenop. Crazy!

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je kan deelnemen? Download één van de instrumentals van Frenna via deze link, record je duet op TikTok, post deze (uiteraard), gebruik de hashtag #JDx777NextTalent en tag @777recordlabel. Zo kan je online deelnemen!

Wil je je kansen verhogen? Ook dat kan! Op vrijdag 11 augustus kan je langsgaan in de JD store op de Meir in Antwerpen. Daar is een recording booth te vinden van 14u tot 19u, zo kan je offline deelnemen. Doe auditie door het duet of een open verse op te nemen in de recording booth met een echte producer.

De beste auditant uit Antwerpen krijgt een plek in de finale met als grote prijs een eigen single release op 777 Records, 7000 euro, een plek op het podium tijdens 7Fest én media support.

Geraak je morgen moeilijk in Antwerpen? No worries, zaterdag 12/08 is er nog een kans in de JD Store in Amsterdam (Kalverstraat). Plan een leuke daguitstap naar A'dam en neem je auditie op bij JD.

Break a leg! 🤩

Spotify lanceert ideale functie voor feestjes

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:01- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify heeft een ideale functie in het leven geroepen die vooral erg welkom is tijdens feestjes. Het nieuwigheidje heet Jam en maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een playlist te beheren.

Momenteel kun je slechts op één apparaat tegelijk nummers toevoegen aan een afspeelwachtrij in Spotify. Dat is vervelend, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent en iedereen een ander verzoeknummertje heeft. Maar met Jam is dat probleem dus verleden tijd. Die functie geeft 32 mensen tegelijkertijd de ruimte om liedjes in een wachtrij toe te voegen.

De hoofdlijst wordt beheerd door degene wiens telefoon aan de speaker is verbonden. Deze persoon kan zelf bepalen of hij de controle over de afspeelwachtrij met anderen wil delen. Wil hij dat? Dan kan de lijst op verschillende manieren worden gedeeld: via Bluetooth, via een QR-code of via een link die bijvoorbeeld via WhatsApp gedeeld kan worden.

Spotify Jam is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer