Ben jij JD x 777's Next Talent? Win je eigen release!

Joyce Vander Auwera-10 augustus 2023 om 14:30

WOW! Heb jij altijd al gedroomd van een eigen single release én een plek op het podium tijdens een festival? Dat kan gewoon! JD en 777 Records slaan de handen in elkaar en gaan op zoek naar nieuw talent via de JD x 777 Next Talent Contest. Als bonus krijg je er 7000 euro cash én mediasupport bovenop. Crazy!

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je kan deelnemen? Download één van de instrumentals van Frenna via deze link, record je duet op TikTok, post deze (uiteraard), gebruik de hashtag #JDx777NextTalent en tag @777recordlabel. Zo kan je online deelnemen!

Wil je je kansen verhogen? Ook dat kan! Op vrijdag 11 augustus kan je langsgaan in de JD store op de Meir in Antwerpen. Daar is een recording booth te vinden van 14u tot 19u, zo kan je offline deelnemen. Doe auditie door het duet of een open verse op te nemen in de recording booth met een echte producer.

De beste auditant uit Antwerpen krijgt een plek in de finale met als grote prijs een eigen single release op 777 Records, 7000 euro, een plek op het podium tijdens 7Fest én media support.

Geraak je morgen moeilijk in Antwerpen? No worries, zaterdag 12/08 is er nog een kans in de JD Store in Amsterdam (Kalverstraat). Plan een leuke daguitstap naar A'dam en neem je auditie op bij JD.

Break a leg! 🤩

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Sabrina Carpenter lost 5 nieuwe versies van 'Espresso'

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:45

Sabrina Carpenter loog niet wanneer ze zong: "I'm working hard, cause I'm a singer!" De zangeres is aan de slag gegaan en heeft nu vijf nieuwe versies van haar nieuwste single 'Espresso' gedropt.

De tekst is in de nieuwe versies niet aangepast, het gaat om remixes. Er zijn er 5: 'Double Shot', 'On Vacation', 'Decaf', 'Mochapella' and 'Espressooooo'. Dus, of je nu zin hebt in een krachtige boost of een relaxte vibe, er is sowieso een Sabrina-shot waar jij van kunt genieten. Isn't that sweet? I guess so!

Ontdek meer