Deze website tovert jouw selfie om in een Barbie of Ken-pop

Nico De Greef-09 augustus 2023 om 14:39

Dankzij een leuk project dat artificiële intelligentie gebruikt om je foto in een Barbie te veranderen, weet je in enkele seconden tijd hoe jij er als een Barbie (of Ken) pop uit zou zien.

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je eruit zou zien als een Barbiepop? Zoja, je bent niet de enige. Veel mensen zijn immers opgegroeid met het spelen met de wereldberoemde poppen van speelgoedfabrikant Mattel. Maar wat als je jezelf als een Barbie-pop zou kunnen zien?

Om jezelf in een speelgoedpop te veranderen, kunnen nieuwsgierigen naar de online webapplicatie BairBie.me surfen. De app vraagt je om een selfie te uploaden en een aantal kenmerken te selecteren. Zo kun je onder meer je haarkleur, huidskleur en herkomst instellen. Vervolgens klik je op de 'creëer'-knop en de app gaat voor je aan het werk. Et voila, binnen enkele seconden weet je hoe jij er uit zou zien als een Barbie of Ken-pop.

Benieuwd naar het resultaat? Probeer het dan vooral zelf, net als de ontelbaar vele andere gebruikers die je al voorgingen.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Ontdek meer