Deze website tovert jouw selfie om in een Barbie of Ken-pop

Nico De Greef-09 augustus 2023 om 14:39

Dankzij een leuk project dat artificiële intelligentie gebruikt om je foto in een Barbie te veranderen, weet je in enkele seconden tijd hoe jij er als een Barbie (of Ken) pop uit zou zien.

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je eruit zou zien als een Barbiepop? Zoja, je bent niet de enige. Veel mensen zijn immers opgegroeid met het spelen met de wereldberoemde poppen van speelgoedfabrikant Mattel. Maar wat als je jezelf als een Barbie-pop zou kunnen zien?

Om jezelf in een speelgoedpop te veranderen, kunnen nieuwsgierigen naar de online webapplicatie BairBie.me surfen. De app vraagt je om een selfie te uploaden en een aantal kenmerken te selecteren. Zo kun je onder meer je haarkleur, huidskleur en herkomst instellen. Vervolgens klik je op de 'creëer'-knop en de app gaat voor je aan het werk. Et voila, binnen enkele seconden weet je hoe jij er uit zou zien als een Barbie of Ken-pop.

Benieuwd naar het resultaat? Probeer het dan vooral zelf, net als de ontelbaar vele andere gebruikers die je al voorgingen.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer