Eristoff en Belgische clubs brengen ode aan de nacht

Simon Smetryns-28 september 2021 om 12:03

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht.

18 maanden geleden sloten de nachtclubs en discotheken in België hun deuren. Met weinig vooruitzicht heeft de pandemie de dansvloeren leeg gehouden. De nacht werd stil en de dag wist hem op geen enkele manier te vervangen.

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen, echter is de nacht daarmee nog niet gered. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht. Hiermee hopen ze, samen met ons, iedereen te inspireren en een steentje bij te dragen om deze nacht weer te doen bruisen van energie.

In samenwerking met 25 clubs, waaronder de alom bekende Versuz in Hasselt, The Villa in Antwerpen en Club EXO in Sint-Niklaas, wordt de door Eristoff geproduceerde video op social media verspreid. De video bevat dynamische beelden van de nacht en wordt begeleid door een spoken word van Miss Elli.

Wat zit jij op 1 oktober?

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer