Eristoff en Belgische clubs brengen ode aan de nacht

Simon Smetryns-28 september 2021 om 12:03

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht.

18 maanden geleden sloten de nachtclubs en discotheken in België hun deuren. Met weinig vooruitzicht heeft de pandemie de dansvloeren leeg gehouden. De nacht werd stil en de dag wist hem op geen enkele manier te vervangen.

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen, echter is de nacht daarmee nog niet gered. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht. Hiermee hopen ze, samen met ons, iedereen te inspireren en een steentje bij te dragen om deze nacht weer te doen bruisen van energie.

In samenwerking met 25 clubs, waaronder de alom bekende Versuz in Hasselt, The Villa in Antwerpen en Club EXO in Sint-Niklaas, wordt de door Eristoff geproduceerde video op social media verspreid. De video bevat dynamische beelden van de nacht en wordt begeleid door een spoken word van Miss Elli.

Wat zit jij op 1 oktober?

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer