Eristoff en Belgische clubs brengen ode aan de nacht

Simon Smetryns-28 september 2021 om 12:03

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht.

18 maanden geleden sloten de nachtclubs en discotheken in België hun deuren. Met weinig vooruitzicht heeft de pandemie de dansvloeren leeg gehouden. De nacht werd stil en de dag wist hem op geen enkele manier te vervangen.

Op 1 oktober mogen de clubs in ons land hun deuren heropenen, echter is de nacht daarmee nog niet gered. Met Bring Back The Night brengt Eristoff in samenwerking met 25 Belgische clubs een video met een ode aan de nacht. Hiermee hopen ze, samen met ons, iedereen te inspireren en een steentje bij te dragen om deze nacht weer te doen bruisen van energie.

In samenwerking met 25 clubs, waaronder de alom bekende Versuz in Hasselt, The Villa in Antwerpen en Club EXO in Sint-Niklaas, wordt de door Eristoff geproduceerde video op social media verspreid. De video bevat dynamische beelden van de nacht en wordt begeleid door een spoken word van Miss Elli.

Wat zit jij op 1 oktober?

Student Kick-Off zoekt organisatietalent!

Lola Obasuyi Van Acker-24 januari 2022 om 10:31

Al sinds 2006 wordt het festival Student Kick-Off georganiseerd door uitsluitend studenten. Op die manier is het een leerschool voor alle werklustige studenten die relevantie werkervaring willen opdoen.

Dit jaar moet iedereen opnieuw solliciteren, ook oud-organisatieleden. Op die manier krijgt iedereen de eerlijke kans om deel uit te maken van de Student Kick-Off crew.

Voor elk wat wils!
De line-up samenstellen, het opbouwen van het festivalterrein of instaan voor alles wat met drank en eten te maken heeft. In totaal zijn er 8 teams met elk zijn toffe uitdagingen.

Wil jij graag een plekje in het team? Solliciteer dan hier!

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

Ontdek meer