De zoektocht naar de volgende influencer: maak kennis met de coaches van 'Ik Ga Viraal'

Nico De Greef-08 augustus 2023 om 14:22- Foto:

© Het Konijn

Later deze maand pakt Streamz uit met een nieuwe reeks waarin op zoek wordt gegaan naar de volgende Vlaamse influencer. Tijdens het programma worden vier onbekenden bijgestaan door een deskundig team van coaches die hen maar liefst zes maanden lang zullen begeleiden om het beste van zichzelf te geven op sociale media.

In 'Ik ga Viraal' nemen vier onbekenden de volgende uitdaging aan: een nieuw account starten en op amper 6 maanden doorbreken met maar liefst 100.000 volgers. Om dat te kunnen bereiken is echter de juiste mix van authenticiteit, creativiteit en doorzettingsvermogen nodig.

Om hun parkour naar online roem in goede banen te leiden, krijgen ze hulp van vier experts in het vak, bestaande uit:

Content creator manager Luuk Wessels. Als talent manager begeleidt en ondersteunt hij al meer dan 10 jaar talenten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Als manager van onder andere Meisje Djamilla, één van Nederlands grootste digitale makers, Fabrizio Tzinaridis, Channah Koerten en Jotti Verbruggen weet hij als geen ander wat er nodig is om het te kunnen maken in de wereld van social media.

Social media-expert Hannes Coudenys weet alles van social media trends. Hij is eigenaar van Smile Safari en oprichter van De Jamies, de award voor Vlaamse online video creators.

Ook Gladys Ferro is van de partij. Ferro is een een freelance consultant, copywriter en community-first marketeer. Deze all-round creator werkt dagelijks met klanten die niets liever willen dan content creators betrekken in hun campagnes om het grote publiek te bereiken.

Tot slot is er ook Chris Lobanzo die de deelnemers zal helpen met het beste van zichzelf te geven. Chris is een digitale creator die comedy skits post op Instagram en TikTok. Met 6,9 miljoen fans op TikTok zit hij in de top 3 meest gevolgde personen op TikTok in België.

Wiens dromen zullen uiteindelijk opgeborgen moeten worden, en wie staat er aan het begin van een glansrijke carrière? 'Ik Ga Viraal' is niet alleen een sociaal experiment, maar ook een boeiende talentenjacht die perfect aansluit bij deze tijd. De docureeks is vanaf 17 augustus te zien bij Streamz.

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer