De zoektocht naar de volgende influencer: maak kennis met de coaches van 'Ik Ga Viraal'

Nico De Greef-08 augustus 2023 om 14:22- Foto:

© Het Konijn

Later deze maand pakt Streamz uit met een nieuwe reeks waarin op zoek wordt gegaan naar de volgende Vlaamse influencer. Tijdens het programma worden vier onbekenden bijgestaan door een deskundig team van coaches die hen maar liefst zes maanden lang zullen begeleiden om het beste van zichzelf te geven op sociale media.

In 'Ik ga Viraal' nemen vier onbekenden de volgende uitdaging aan: een nieuw account starten en op amper 6 maanden doorbreken met maar liefst 100.000 volgers. Om dat te kunnen bereiken is echter de juiste mix van authenticiteit, creativiteit en doorzettingsvermogen nodig.

Om hun parkour naar online roem in goede banen te leiden, krijgen ze hulp van vier experts in het vak, bestaande uit:

Content creator manager Luuk Wessels. Als talent manager begeleidt en ondersteunt hij al meer dan 10 jaar talenten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Als manager van onder andere Meisje Djamilla, één van Nederlands grootste digitale makers, Fabrizio Tzinaridis, Channah Koerten en Jotti Verbruggen weet hij als geen ander wat er nodig is om het te kunnen maken in de wereld van social media.

Social media-expert Hannes Coudenys weet alles van social media trends. Hij is eigenaar van Smile Safari en oprichter van De Jamies, de award voor Vlaamse online video creators.

Ook Gladys Ferro is van de partij. Ferro is een een freelance consultant, copywriter en community-first marketeer. Deze all-round creator werkt dagelijks met klanten die niets liever willen dan content creators betrekken in hun campagnes om het grote publiek te bereiken.

Tot slot is er ook Chris Lobanzo die de deelnemers zal helpen met het beste van zichzelf te geven. Chris is een digitale creator die comedy skits post op Instagram en TikTok. Met 6,9 miljoen fans op TikTok zit hij in de top 3 meest gevolgde personen op TikTok in België.

Wiens dromen zullen uiteindelijk opgeborgen moeten worden, en wie staat er aan het begin van een glansrijke carrière? 'Ik Ga Viraal' is niet alleen een sociaal experiment, maar ook een boeiende talentenjacht die perfect aansluit bij deze tijd. De docureeks is vanaf 17 augustus te zien bij Streamz.

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer