De zoektocht naar de volgende influencer: maak kennis met de coaches van 'Ik Ga Viraal'

Nico De Greef-08 augustus 2023 om 14:22- Foto:

© Het Konijn

Later deze maand pakt Streamz uit met een nieuwe reeks waarin op zoek wordt gegaan naar de volgende Vlaamse influencer. Tijdens het programma worden vier onbekenden bijgestaan door een deskundig team van coaches die hen maar liefst zes maanden lang zullen begeleiden om het beste van zichzelf te geven op sociale media.

In 'Ik ga Viraal' nemen vier onbekenden de volgende uitdaging aan: een nieuw account starten en op amper 6 maanden doorbreken met maar liefst 100.000 volgers. Om dat te kunnen bereiken is echter de juiste mix van authenticiteit, creativiteit en doorzettingsvermogen nodig.

Om hun parkour naar online roem in goede banen te leiden, krijgen ze hulp van vier experts in het vak, bestaande uit:

Content creator manager Luuk Wessels. Als talent manager begeleidt en ondersteunt hij al meer dan 10 jaar talenten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Als manager van onder andere Meisje Djamilla, één van Nederlands grootste digitale makers, Fabrizio Tzinaridis, Channah Koerten en Jotti Verbruggen weet hij als geen ander wat er nodig is om het te kunnen maken in de wereld van social media.

Social media-expert Hannes Coudenys weet alles van social media trends. Hij is eigenaar van Smile Safari en oprichter van De Jamies, de award voor Vlaamse online video creators.

Ook Gladys Ferro is van de partij. Ferro is een een freelance consultant, copywriter en community-first marketeer. Deze all-round creator werkt dagelijks met klanten die niets liever willen dan content creators betrekken in hun campagnes om het grote publiek te bereiken.

Tot slot is er ook Chris Lobanzo die de deelnemers zal helpen met het beste van zichzelf te geven. Chris is een digitale creator die comedy skits post op Instagram en TikTok. Met 6,9 miljoen fans op TikTok zit hij in de top 3 meest gevolgde personen op TikTok in België.

Wiens dromen zullen uiteindelijk opgeborgen moeten worden, en wie staat er aan het begin van een glansrijke carrière? 'Ik Ga Viraal' is niet alleen een sociaal experiment, maar ook een boeiende talentenjacht die perfect aansluit bij deze tijd. De docureeks is vanaf 17 augustus te zien bij Streamz.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Vierde en laatste seizoen 'Sex Education' eindelijk te zien

Karen Luiken-21 september 2023 om 10:17

Waar denk je aan als je aan de datum van vandaag denkt? Dat kan natuurlijk maar één ding zijn: ‘Sex Education’! Het nieuwe seizoen is vandaag op Netflix verschenen.

Na drie succesvolle seizoenen is het nu dan eindelijk tijd voor het vierde seizoen. Het wordt het slotstuk van de populaire Netflix-serie en daar verwachten we natuurlijk veel van. Hoe zou het met Otis en Maeve aflopen? Blijven Eric en Adam voor altijd samen? Wordt de verliefdheid van Jackson beantwoord? Hoe gaat het met de zwangere Jean? En misschien nog wel de meest belangrijke vraag: wat gaat er met iedereen gebeuren nu Moordale Seconday School de deuren heeft moeten sluiten?

Een groot deel van de cast is te zien in het nieuwe seizoen, maar fans zullen opmerken dat een paar personages geen opwachting maken. Ola, Lily en Emily hebben de serie verlaten.

Ontdek meer