Op deze datum verschijnt 'The Little Mermaid' op Disney+

Simon Smetryns-08 augustus 2023 om 10:15

Disney's live-action remake van 'The Little Mermaid' komt op 6 september 2023 naar Disney+. De film, gebaseerd op de geliefde animatieklassieker, bracht wereldwijd meer dan 542 miljoen dollar op aan de box office na zijn bioscooprelease in mei.

De film vertelt het verhaal van Ariel, een avontuurlijke jonge zeemeermin en de jongste dochter van koning Triton. Ariel verlangt naar de mensenwereld en wordt verliefd op prins Eric. Ondanks het verbod om contact te hebben met mensen, sluit ze een deal met de kwaadaardige zeeheks Ursula om het leven op het land te ervaren. Dit brengt haar leven en het koninkrijk in gevaar.

De cast bestaat onder andere uit Halle Bailey als Ariel, Jonah Hauer-King als Prins Eric, Daveed Diggs als Sebastian, Awkwafina als Scuttle, Jacob Tremblay als Flounder, Noma Dumezweni als koningin Selina, Art Malik als Sir Grimsby, Javier Bardem als koning Triton en Melissa McCarthy als Ursula.

Belgische film 'The Last Front' heeft een trailer

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:31- Foto:

Charlotte Verminck

Er is een nieuwe trailer verschenen van ‘The Last Front’, een Belgische film met een (internationale) sterrencast die vanaf 7 februari op het witte doek te zien is.

‘The Last Front’ neemt ons mee naar de zomer van 1914, waar de Eerste Wereldoorlog een Belgisch dorpje op zijn kop zet. Boer Leonard Lambert leidt een groep dorpsgenoten tijdens een adembenemende vlucht naar veiligheid, waarbij ze op de hielen worden gezeten door de meedogenloze Duitse luitenant Laurentz. In dit meeslepende kat-en-muisspel vervagen de grenzen tussen held en schurk, terwijl de menselijke veerkracht op een treffende wijze naar voren komt.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor 'Game of Thrones'-acteur Iain Glen, Sasha Luss en Koen De Bouw. De uit Gent afkomstige Julien Hayet-Kerknawi regisseert de film.

Kerstfilm 'Family Switch' vanaf nu te zien

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:27

Altijd fan geweest van de iconische film ‘Freaky Friday’? Dan ga je de titel die Netflix vandaag online heeft gezet ook leuk vinden. ‘Family Switch’ is vanaf nu te zien.

De film vertelt het verhaal van Jess en Bill Walker die hun best doen om hun familie verbonden te houden terwijl hun kinderen ouder en onafhankelijker worden. Wanneer een toevallige ontmoeting met een astrologische lezer ervoor zorgt dat de gezinsleden door een bodyswitch in elkaars lichamen terechtkomen, stapelen de problemen zich op. De één moet slagen in een promotie, de ander moet een interview doen, platencontract binnenhalen of voetbal tryout doen. Komt dit wel goed?

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers en Brady Noon.

Ontdek meer