James Cooke komt met miniserie voor ZEB

Dieter Blarinckx-28 september 2021 om 07:22

De Vlaamse acteur en presentator James Cooke gaat een miniserie maken voor kledingketen ZEB. Hij is immers de nieuwe nieuwe ambassadeur van ZEB en wou van de gelegenheid gebruik maken om zes straffe persoonlijkheden met elk hun eigen verhaal aan bod te laten komen.

De miniserie #ZebForEveryone vertelt het uitzonderlijke verhaal van zes straffe personen en zal vanaf morgen, 29 september, te zien zijn via de sociale media van ZEB.

Check de teaser hieronder:

'Home Alone'-acteur verloofd met Disney-ster

Karen Luiken-27 januari 2022 om 07:19

Macaulay Culkin gaat trouwen. De ‘Home Alone’-ster is naar verluidt verloofd met Brenda Song, een actrice die je kunt kennen uit verschillende Disney-series, waaronder ‘The Suite Life of Zack and Cody’.

Hoewel Macaulay en Brenda allebei bekende Hollywoodsterren zijn, weten ze hun relatie goed buiten de spotlights te houden. De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van ‘Changeland’ in Thailand. In april vorig jaar verwelkomden ze hun eerste kindje Dakota Song Culkin, vernoemd naar de zus van Macaulay die in 2008 stierf.

Het koppel heeft de verloving nog niet bevestigd.

Hailey Bieber rockt nostalgische stijl in nieuwe Levi's-jeans

Karen Luiken-26 januari 2022 om 08:13

Kleding hoeft niet alleen mooi te zijn, het is vooral belangrijk dat het lekker zit. Dat is zowel het motto van Levi’s als Hailey Bieber. Het merk en het topmodel hebben daarom de handen ineengeslagen en showen nu samen een gloednieuwe maar tevens nostalgische jeans: de Levi’s 501 90’s.

De spijkerbroek stamt af van de inmiddels welbekende 501. Toch is dit model anders dan alle andere modellen die je van Levi’s kent. De pasvorm is losser, relaxter rond de heupen en geeft meer ruimte om de dijen. Je draagt ‘m net onder de taille.

Zoals de naam van de broek je waarschijnlijk al doet vermoeden, is het kledingstuk gebaseerd op de mode uit de jaren ’90. Hailey Bieber is er verliefd op. “Je kledingstijl laten inspireren door wat er in was toen je geboren werd? Dat vind ik te gek”, zegt ze. “De esthetiek van foto’s, films en mode uit de 90’s vind ik simpelweg fascinerend.”

Ontdek meer