'Free Guy' komt naar Disney+

Karen Luiken-28 september 2021 om 07:07

Het is een geweldige dag voor abonnees van Disney+, fans van Ryan Reynolds en filmliefhebbers. De avontuurlijke komedie ‘Free Guy’ komt online te staan. En snel ook. Disney+ heeft bevestigd dat de titel vanaf 29 september (morgen dus) exclusief bij Star gestreamd kan worden.

In ’Free Guy’ ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een achtergrondspeler is in een open-world videogame. Hij besluit de held te worden van zijn eigen verhaal, een verhaal dat hij zelf herschrijft. In een wereld die nu geen grenzen meer kent, is hij vastbesloten om dé man te zijn die zijn wereld op zijn manier redt, voordat het te laat is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi.

Zesde én zevende seizoen 'Selling Sunset' op komst

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:01

Een releasedatum voor het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ is er nog niet eens, maar toch weten we nu al dat er ook een zesde en zevende seizoen van het programma komt. Dat melden verschillende bronnen aan Us Weekly.

Een maand geleden werd duidelijk dat ‘Selling Sunset’ een vijfde seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer dat op Netflix verschijnt. Laat staan dat er al duidelijkheid is over de verschijningsdatum voor het zesde of zevende seizoen.

Volgens een insider is de kans in ieder geval groot dat de opnames voor de nieuwe afleveringen niet meteen zullen starten. De cast verdient namelijk eerst een break. “Iedereen is heel blij”, zo klinkt het.

'Selling Sunset' ging in 2019 in première op Netflix en telt inmiddels vier seizoenen.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Ontdek meer