Op deze datum verschijnen nieuwe afleveringen 'I Am Groot'

Nico De Greef-06 augustus 2023 om 21:04

Baby Groot keert terug voor een tweede ronde vol schattigheid en kattenkwaad. Disney en Marvel kondigen aan dat het tweede seizoen van 'I Am Groot' vanaf 6 september te streamen is bij Disney+.

Vorig jaar lanceerde Disney een reeks korte afleveringen waarin Baby Groot, één van de hoofdpersonages uit de populaire Guardians of the Galaxy-films van Marvel, de hoofdrol speelt. In de 5-delige kortreeks konden fans de fratsen volgen van de alien in zijn prepuberteit.

Nog voordat het eerste seizoen zou verschijnen, werd toen al bekendgemaakt dat er ook een tweede batch shorts zou volgen. Disney heeft nu aangekondigd wanneer die afleveringen te zien zullen zijn. Het goede nieuws is dat fans helemaal niet lang hoeven te wachten: over exact een maand, op 6 september, worden er vijf splinternieuwe shorts aan de streamingdienst toegevoegd.

In wat voor knotsgekke avonturen Baby Groot deze keer zal belandden, is natuurlijk nog maar de vraag. Onderstaande teaser trailer, die samen met de aankondiging van seizoen 2 werd vrijgegeven, belooft alvast heel veel goeds.

Of zoals Baby Groot het zo mooi kan verwoorden: "I Am Grooooot!"

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer