Yes: Måneskin komt opnieuw naar ons land!

Karen Luiken-28 september 2021 om 06:50

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor iedereen die eerdere optredens van Måneskin heeft gemist of gewoon nog een keertje wil gaan, hebben we goed nieuws. De Italiaanse songfestivalwinnaars komen volgend jaar opnieuw naar ons land voor een optreden.

Måneskin heeft via Instagram aangekondigd op tournee te gaan. Vanaf februari reizen ze heel Europa door met hun ‘LOUD KIDS ON TOUR’. Ze bezoeken landen als Groot-Brittannië, Luxemburg, Polen, Frankrijk, Duitsland, Nederland én België. Op 10 februari zijn wij aan de beurt; dan staat de Italiaanse band in het Vorst Nationaal in Brussel.

Kaartjes gaan vanaf 30 september 12.00 uur in de verkoop. We raden je aan snel te zijn, want het verleden heeft aangetoond dat Måneskin mateloos populair is onder het Vlaamse publiek. Tickets voor de uiteindelijk gecancelde Lokese Feesten, waar de band zou optreden, vlogen als zoete broodjes over de toonbank.

Joost Klein geeft concert in Brussel

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 13:10

Onze noorderbuur Joost Klein komt volgende maand naar ons land voor een show. Het in Friesland geboren internetfenomeen – maar we kunnen hem net zo goed creatieve duizendpoot of meester entertainer noemen – geeft op zaterdag 27 november een optreden in de Ancienne Belgique in Brussel!

Joost is al jaren te vinden op het internet. Veel mensen zullen hem kennen van zijn muziek. Hij brengt al jaren nummers uit onder zijn eigen label en kwam onder meer met de platen ‘Albino', ‘Ome Robert’, ‘Meeuw’ en ‘Summervibes 2019’. Zijn videoclips maakt hij helemaal zelf.

Het podium is alles behalve nieuw voor Joost. In de zomer van 2019 – de tijd waarin we nog wél zonder restricties mochten feesten – stond hij op Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Eind november is de zaal van Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Kaartjes gaan vanaf morgen (vrijdag) om 10.00 in de verkoop. Voor een ticket betaal je 23 euro.

Billie Eilish krijgt rol in ‘The Nightmare Before Christmas’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2021 om 12:06

Groot nieuws uit Hollywood want niemand minder dan zangeres Billie Eilish zal de rol van Sally spelen in de live performances van ‘The Nightmare Before Christmas’! Dat maakten Disney en componist Danny Elfman bekend via sociale media.

Op 29 en 31 oktober kan je in Los Angeles gaan kijken naar een live performance van de iconische Disney-klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’. Met live zang, orkest én de film, (her)ontdek je een van de meest geliefde Halloweenfilms aller tijden! Billie Eilish zal die twee avonden in de huid kruipen van hoofdpersonage Sally. Componist Danny Elfman is dolenthousiast en trots met haar te mogen samenwerken, zo klinkt het op Twitter.

Succes Billie!

Ontdek meer