Yes: Måneskin komt opnieuw naar ons land!

Karen Luiken-28 september 2021 om 06:50

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor iedereen die eerdere optredens van Måneskin heeft gemist of gewoon nog een keertje wil gaan, hebben we goed nieuws. De Italiaanse songfestivalwinnaars komen volgend jaar opnieuw naar ons land voor een optreden.

Måneskin heeft via Instagram aangekondigd op tournee te gaan. Vanaf februari reizen ze heel Europa door met hun ‘LOUD KIDS ON TOUR’. Ze bezoeken landen als Groot-Brittannië, Luxemburg, Polen, Frankrijk, Duitsland, Nederland én België. Op 10 februari zijn wij aan de beurt; dan staat de Italiaanse band in het Vorst Nationaal in Brussel.

Kaartjes gaan vanaf 30 september 12.00 uur in de verkoop. We raden je aan snel te zijn, want het verleden heeft aangetoond dat Måneskin mateloos populair is onder het Vlaamse publiek. Tickets voor de uiteindelijk gecancelde Lokese Feesten, waar de band zou optreden, vlogen als zoete broodjes over de toonbank.

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer