Dramaserie 'Sex/Life' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-28 september 2021 om 06:40

Verwacht binnenkort meer seks, drama en liefdesperikelen op Netflix. De streamingsdienst heeft de dramahit ‘Seks/Life’ verlengd met een tweede seizoen. Dat meldt Deadline.

We wisten natuurlijk allang dat dit nieuws ooit naar buiten zou worden gebracht. ‘Sex/Life’ is namelijk een van de meest succesvolle pareltjes van Netflix. Er keken sinds de release in mei zo’n 67 miljoen huishoudens naar. Alleen de eerste seizoenen van ‘Bridgerton’ en ‘The Witcher’ werden beter bekeken dat de stomende dramaserie.

De reeks is gebaseerd op de roman ’44 Chapters About 4 Man’ en vertelt het verhaal over de getrouwde Billie, haar man Cooper en haar ex Brad. Uitgeput door het zorgen voor haar twee jonge kinderen en nostalgische gevoelens voor haar verleden, begint Billie een dagboek bij te houden waarin ze fantaseert over haar gepassioneerde nachten met haar ex Brad. Maar hoe meer herinneringen ze ophaalt, hoe meer ze zich afvraagt waarom ze deze gedachtes heeft. En dan vindt haar man haar dagboek...

Voor het tweede seizoen keren Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette terug voor de vaste cast. De productie vindt opnieuw plaats in Toronto. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer