Dramaserie 'Sex/Life' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-28 september 2021 om 06:40

Verwacht binnenkort meer seks, drama en liefdesperikelen op Netflix. De streamingsdienst heeft de dramahit ‘Seks/Life’ verlengd met een tweede seizoen. Dat meldt Deadline.

We wisten natuurlijk allang dat dit nieuws ooit naar buiten zou worden gebracht. ‘Sex/Life’ is namelijk een van de meest succesvolle pareltjes van Netflix. Er keken sinds de release in mei zo’n 67 miljoen huishoudens naar. Alleen de eerste seizoenen van ‘Bridgerton’ en ‘The Witcher’ werden beter bekeken dat de stomende dramaserie.

De reeks is gebaseerd op de roman ’44 Chapters About 4 Man’ en vertelt het verhaal over de getrouwde Billie, haar man Cooper en haar ex Brad. Uitgeput door het zorgen voor haar twee jonge kinderen en nostalgische gevoelens voor haar verleden, begint Billie een dagboek bij te houden waarin ze fantaseert over haar gepassioneerde nachten met haar ex Brad. Maar hoe meer herinneringen ze ophaalt, hoe meer ze zich afvraagt waarom ze deze gedachtes heeft. En dan vindt haar man haar dagboek...

Voor het tweede seizoen keren Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette terug voor de vaste cast. De productie vindt opnieuw plaats in Toronto. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer