'Breaking Bad'-acteur Mark Margolis (83) overleden

Nico De Greef-04 augustus 2023 om 16:46

De Amerikaanse acteur Mark Margolis, in recente jaren voornamelijk bekend door het spelen van drugsbaas Hector Salamanca in de televisiereeksen Breaking Bad en Better Call Saul, is overleden op 83-jarige leeftijd. Het nieuws van zijn overlijden werd bevestigd door de zoon van de acteur, Morgan Margolis.

Mark Margolis overleed donderdag, omgeven door zijn familie, in het Mount Sinai ziekenhuis in New York, de Verenigde Staten, na een korte ziektestrijd.

Mark begon met acteren in 1976 en speelde in heel veel succesvolle films en series mee. Zo was hij onder meer samen met Al Pacino te zien in de film Scarface, maar speelde hij ook mee in films als Black Swan en Hannibal, en in de serie American Horror Story. In recentere jaren genoot hij vooral bekendheid door zijn rol als drugsbaas Hector Salamanca in de immens populaire serie Breaking Bad en diens spin-off Better Call Saul.

Overlevenden van Mark omvatten zijn zoon Morgan, zijn vrouw Jacqueline, met wie hij 61 jaar lang was getrouwd, zijn broer Jerome en diens vrouw Ann Margolis, en drie kleinzonen.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Ontdek meer