'Breaking Bad'-acteur Mark Margolis (83) overleden

Nico De Greef-04 augustus 2023 om 16:46

De Amerikaanse acteur Mark Margolis, in recente jaren voornamelijk bekend door het spelen van drugsbaas Hector Salamanca in de televisiereeksen Breaking Bad en Better Call Saul, is overleden op 83-jarige leeftijd. Het nieuws van zijn overlijden werd bevestigd door de zoon van de acteur, Morgan Margolis.

Mark Margolis overleed donderdag, omgeven door zijn familie, in het Mount Sinai ziekenhuis in New York, de Verenigde Staten, na een korte ziektestrijd.

Mark begon met acteren in 1976 en speelde in heel veel succesvolle films en series mee. Zo was hij onder meer samen met Al Pacino te zien in de film Scarface, maar speelde hij ook mee in films als Black Swan en Hannibal, en in de serie American Horror Story. In recentere jaren genoot hij vooral bekendheid door zijn rol als drugsbaas Hector Salamanca in de immens populaire serie Breaking Bad en diens spin-off Better Call Saul.

Overlevenden van Mark omvatten zijn zoon Morgan, zijn vrouw Jacqueline, met wie hij 61 jaar lang was getrouwd, zijn broer Jerome en diens vrouw Ann Margolis, en drie kleinzonen.

Realitysterren Quentin en Naomi uit elkaar

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:52

Quentin Steenwinkel, bekend van ‘Ex On The Beach’, en Naomi Joël, bekend van de Nederlandse ‘Love Island’, zijn niet langer samen. Naomi laat via Instagram weten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten”, schrijft Naomi. Ze laat haar volgers weten dat zij en Quentin hun relatie aan het einde van een reis naar Bali beëindigden. “We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe. Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen.”

Over de reden van de breuk wordt niks gemeld, maar juicekanalen schrijven dat Quentin inmiddels alweer bezig is met opnames voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

EOTB-ster Ayleen mama geworden

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:48

De wereld heeft er weer een klein wondertje bij. ‘Ex On The Beach’-ster Ayleen Bella laat via Instagram weten dat ze mama is geworden.

Ayleen en haar vriend hebben een zoontje gekregen. Hij heet Fayez Qaysar en is op 12 oktober geboren. Via Instagram worden een aantal foto’s gedeeld waarop zijn handjes en voetjes te zien zijn.

In juni maakte Ayleen bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De vader van de kleine is haar ex, waar ze inmiddels weer een relatie mee heeft en zelfs al mee getrouwd is. De twee zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt.

Ontdek meer