Vier Halloween vanaf 1 oktober in Disneyland Paris!

Dieter Blarinckx-27 september 2021 om 18:19

Het Franse themapark Disneyland Paris staat vanaf 1 oktober weer helemaal in het teken van Halloween! Denk aan spooky decoraties, spannende ontmoetingen met de grootste Disney Villains, maar natuurlijk ook de meest spannende thrills!

Disney’s Halloween Festival zal plaatsvinden tussen 1 oktober en 7 november in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park. Geniet van de magische atmosfeer van beide parken, maar pas op voor Cruella, Jafar, Captain Hook en Maleficent, want zij maken de parken dit seizoen onveilig!

Om het Halloweenseizoen nóg feestelijker en spooky’er in te zetten, komt er ook een heuse kledingcollectie, Fabulously Villainous, gebaseerd op - hoe kan het ook anders - de iconische schurken!

Maar dat is nog niet alles, want ook Disney’s Halloween Party keert terug op 31 oktober. De spannende attracties blijven dan open tot wel 2u ’s nachts en samen met de schurken maak je er een griezelig en spooky superfeest van!

Disney’s Halloween Festival loopt van 1 oktober tot en met 7 november, meer info kan je vinden op de website van Disneyland Paris!

LEGO geeft exclusief ‘Harry Potter’-pakket weg!

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:43

Potterheads, opgelet! Enkele dagen geleden brachten we jullie het nieuws dat LEGO binnenkort hun gloednieuwe ‘Harry Potter’-set, de Hogwarts Express, lanceert. En nu geven ze een unieke VIP-reis weg, aan boord van die Hogwarts Express!

Om de release van hun spiksplinternieuwe en magische ‘Harry Potter’-set te vieren, organiseert LEGO een heuse wedstrijd!

“Ben jij een ‘Harry Potter’ superfan? Doe dan mee aan onze quiz en beantwoord alle vragen goed om mee te dingen naar de hoofdprijs, een overnachting in de Hogwarts Express trein voor een gezin van max. 4!”, klinkt het op hun website.

Wat is allemaal inbegrepen? Je vliegreis, de accommodatie ter plaatste, leuke LEGO-activiteiten en nog veel meer magische stuff!!

Wil je deelnemen? Dan kan je hier meer info vinden!

Lumos Nox!

Kaartverkoop Sunset Festival gaat keihard

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 15:46

De zomer kan maar op één manier goed afgesloten worden en dat is met Sunset Festival. De organisatoren weten dat, wij weten dat en ook feestneuzen weten dat. Hoe we aan die wijsheid komen? De ticketverkoop gaat als een trein!

Met nog een dikke drie weken te gaan voordat Sunset Festival losbarst, maakt de organisatie van het evenement bekend dat 75 procent van de tickets verkocht is. Wie nog geen kaartje heeft, zal dus snel moeten zijn. ‘Zo te zien hebben jullie er net zoveel zin in als wij’, klinkt het bij Sunset Festival. ‘Nog maar 25 procent van alle tickets zijn beschikbaar en staan te trappelen om als een gek jouw mailbox in te vliegen.’

Op het festival komen allerlei artiesten van Vlaamse en Nederlandse bodem langs. Denk aan Bilal Wahib, Afro Bros, Flemming, Cristian D, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex, Trobi, Yung Felix, 5NAPBACK. Jamie-Lee Six & Louis XIV en ga zo nog maar even door.

Wil jij hier bijzijn? Je koopt al een kaartje voor 35 euro!

Ontdek meer