Vier Halloween vanaf 1 oktober in Disneyland Paris!

Dieter Blarinckx-27 september 2021 om 18:19

Het Franse themapark Disneyland Paris staat vanaf 1 oktober weer helemaal in het teken van Halloween! Denk aan spooky decoraties, spannende ontmoetingen met de grootste Disney Villains, maar natuurlijk ook de meest spannende thrills!

Disney’s Halloween Festival zal plaatsvinden tussen 1 oktober en 7 november in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park. Geniet van de magische atmosfeer van beide parken, maar pas op voor Cruella, Jafar, Captain Hook en Maleficent, want zij maken de parken dit seizoen onveilig!

Om het Halloweenseizoen nóg feestelijker en spooky’er in te zetten, komt er ook een heuse kledingcollectie, Fabulously Villainous, gebaseerd op - hoe kan het ook anders - de iconische schurken!

Maar dat is nog niet alles, want ook Disney’s Halloween Party keert terug op 31 oktober. De spannende attracties blijven dan open tot wel 2u ’s nachts en samen met de schurken maak je er een griezelig en spooky superfeest van!

Disney’s Halloween Festival loopt van 1 oktober tot en met 7 november, meer info kan je vinden op de website van Disneyland Paris!

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer