Vier Halloween vanaf 1 oktober in Disneyland Paris!

Dieter Blarinckx-27 september 2021 om 18:19

Het Franse themapark Disneyland Paris staat vanaf 1 oktober weer helemaal in het teken van Halloween! Denk aan spooky decoraties, spannende ontmoetingen met de grootste Disney Villains, maar natuurlijk ook de meest spannende thrills!

Disney’s Halloween Festival zal plaatsvinden tussen 1 oktober en 7 november in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park. Geniet van de magische atmosfeer van beide parken, maar pas op voor Cruella, Jafar, Captain Hook en Maleficent, want zij maken de parken dit seizoen onveilig!

Om het Halloweenseizoen nóg feestelijker en spooky’er in te zetten, komt er ook een heuse kledingcollectie, Fabulously Villainous, gebaseerd op - hoe kan het ook anders - de iconische schurken!

Maar dat is nog niet alles, want ook Disney’s Halloween Party keert terug op 31 oktober. De spannende attracties blijven dan open tot wel 2u ’s nachts en samen met de schurken maak je er een griezelig en spooky superfeest van!

Disney’s Halloween Festival loopt van 1 oktober tot en met 7 november, meer info kan je vinden op de website van Disneyland Paris!

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer