Fans juicht: 'The Summer I Turned Pretty' verlengd voor derde seizoen

Nico De Greef-04 augustus 2023 om 14:56

Goed nieuws voor fans van tienerdrama The Summer I Turned Pretty! Amazon Prime heeft aangekondigd dat de reeks ook een derde seizoen krijgt.

Na twee succesvolle seizoenen lijken fans maar niet genoeg te krijgen van de reeks over tiener Belly Conklin (Lola Tung), die elke zomer doorbrengt in een vakantiehuis met haar familie en vrienden.

Amazon Prime heeft nu laten weten dat de reeks ook een derde seizoen krijgt. Jenny Han, die de boeken schreef waarop de reeks is gebaseerd, zal wederom terugkeren als showrunner.

Dat de reeks nóg een seizoen krijgt, is niet geheel onverwacht. De Amazon-Prime serie is namelijk gebaseerd op een boekenreeks die uit drie romans bestaat, waarvan de eerste twee reeds zijn vertaald naar het scherm. Fans hebben dus nog minstens één seizoen te goed die het verhaal van Belly in de serie moet afronden. De verwachting is dan ook dat het derde seizoen het laatste boek 'We'll Always Have Summer' zal volgen.

Wanneer seizoen 3 te streamen zal zijn, is momenteel onbekend. Opnames voor het seizoen zijn nog niet van start kunnen gaan vanwege de staking in Hollywood die acteurs en scenaristen verbiedt om momenteel te werken. Het derde seizoen zal net zoals de eerste twee bestaan uit tien afleveringen.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer