Fans juicht: 'The Summer I Turned Pretty' verlengd voor derde seizoen

Nico De Greef-04 augustus 2023 om 14:56

Goed nieuws voor fans van tienerdrama The Summer I Turned Pretty! Amazon Prime heeft aangekondigd dat de reeks ook een derde seizoen krijgt.

Na twee succesvolle seizoenen lijken fans maar niet genoeg te krijgen van de reeks over tiener Belly Conklin (Lola Tung), die elke zomer doorbrengt in een vakantiehuis met haar familie en vrienden.

Amazon Prime heeft nu laten weten dat de reeks ook een derde seizoen krijgt. Jenny Han, die de boeken schreef waarop de reeks is gebaseerd, zal wederom terugkeren als showrunner.

Dat de reeks nóg een seizoen krijgt, is niet geheel onverwacht. De Amazon-Prime serie is namelijk gebaseerd op een boekenreeks die uit drie romans bestaat, waarvan de eerste twee reeds zijn vertaald naar het scherm. Fans hebben dus nog minstens één seizoen te goed die het verhaal van Belly in de serie moet afronden. De verwachting is dan ook dat het derde seizoen het laatste boek 'We'll Always Have Summer' zal volgen.

Wanneer seizoen 3 te streamen zal zijn, is momenteel onbekend. Opnames voor het seizoen zijn nog niet van start kunnen gaan vanwege de staking in Hollywood die acteurs en scenaristen verbiedt om momenteel te werken. Het derde seizoen zal net zoals de eerste twee bestaan uit tien afleveringen.

Nieuwe beelden van tweede seizoen 'House of the Dragon' gedeeld

Karen Luiken-29 mei 2024 om 06:55

Hoe kun je fans van ‘House of the Dragon’ beter opwarmen voor het tweede seizoen dan met een gloednieuwe teaser? Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor onderstaand voorproefje. We kunnen niet wachten tot het vervolg van de 'Game of Thrones'-spinoff verschijnt!

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het vervolg van ‘House of the Dragon’ is vanaf 17 juni te zien op Streamz en HBO. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Ontdek meer