Laatste namen line-up Pukkelpop 2023 aangekondigd

Nico De Greef-03 augustus 2023 om 18:20

Over twee weken is het zover: dan zal het jaarlijkse muziekfestival van Pukkelpop neerstrijken op de festivalweide van Kiewit. In de voorbije weken werd door de organisatie van het festival al talrijke artiesten aangekondigd. Nu zijn ook de laatste namen bekendgemaakt.

De organisatie van Pukkelpop heeft de laatste 5 namen van de line-up bekendgemaakt. Zo zullen mode-icoon Tsar B, rapper ArrDee, de Britse poprockband Only The Poets, RORI en post-punk band Gurriers zich aansluiten aan de eerder aangekondigde line-up bestaande uit onder meer King Gizzard & The Lizard Wizard, Tom Odell, Billie Eilish, Florence + The Machine, Yungblud, Years & Years, Limp Bizkit, Anne-Marie en The Killers.

Pukkelpop 2023 vindt plaats van donderdag 27 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. In totaal zullen liefst 182 artiesten optreden, verspreid over 8 podia.

De ticketverkoop gaat intussen hard. Snel zijn is de boodschap voor wie zich nog een plek wil bemachtigen. Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer