Laatste namen line-up Pukkelpop 2023 aangekondigd

Nico De Greef-03 augustus 2023 om 18:20

Over twee weken is het zover: dan zal het jaarlijkse muziekfestival van Pukkelpop neerstrijken op de festivalweide van Kiewit. In de voorbije weken werd door de organisatie van het festival al talrijke artiesten aangekondigd. Nu zijn ook de laatste namen bekendgemaakt.

De organisatie van Pukkelpop heeft de laatste 5 namen van de line-up bekendgemaakt. Zo zullen mode-icoon Tsar B, rapper ArrDee, de Britse poprockband Only The Poets, RORI en post-punk band Gurriers zich aansluiten aan de eerder aangekondigde line-up bestaande uit onder meer King Gizzard & The Lizard Wizard, Tom Odell, Billie Eilish, Florence + The Machine, Yungblud, Years & Years, Limp Bizkit, Anne-Marie en The Killers.

Pukkelpop 2023 vindt plaats van donderdag 27 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. In totaal zullen liefst 182 artiesten optreden, verspreid over 8 podia.

De ticketverkoop gaat intussen hard. Snel zijn is de boodschap voor wie zich nog een plek wil bemachtigen. Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer