Een verborgen silent disco van JBL: daar wil je bijzijn

Karen Luiken-27 september 2021 om 17:32

Een exclusieve silent disco van JBL op een unieke locatie in Gent waar je alleen naartoe kan als je op onderzoek uitgaat. Met toffe dj’s die muziek door je earbuds laten knallen. Met gezelligheid, vrienden en drankjes in overvloed. Dat is wat jou te wachten staat als je de datum van 7 oktober vrijhoudt.

De silent disco van JBL is geen gewone silent disco. Deze editie is alleen bedoeld voor de grootste speurneuzen. Want een kaartje kun je alleen bemachtigen als je die wint. En daarvoor zal je een (online) speurtocht moeten uitzetten.

Op het wereldwijde web bevinden zich op een aantal specifieke websites verschillende gps-coördinaten. Je vindt ze bijvoorbeeld op de website van JBL, TAGMAG en Topradio. Maar ook in Gent kun je ze op verschillende plekken vinden.

Heb je een code in the pocket? Dan is het de bedoeling dat je die op deze website invoert. Hoe meer je er te pakken krijgt, hoe groter de kans op een entreekaartje. En hoe zekerder jij dus kunt zijn van een plekje op de silent disco die plaats zal vinden op een verrassende en verborgen locatie.

Artiesten als 5NAPBACK, DJ Licious, Greg Dela & Jorn Pricez verzorgen de muziek. JBL regelt wireless earbuds en de rest van het feest. Het enige wat jij moet doen, is een ticket in je bezit krijgen en je tofste feestoutfit klaarleggen. Hopelijk zien we je dan op 7 oktober. Good luck!

(Photo by Long Truong on Unsplash)

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer