Een verborgen silent disco van JBL: daar wil je bijzijn

Karen Luiken-27 september 2021 om 17:32

Een exclusieve silent disco van JBL op een unieke locatie in Gent waar je alleen naartoe kan als je op onderzoek uitgaat. Met toffe dj’s die muziek door je earbuds laten knallen. Met gezelligheid, vrienden en drankjes in overvloed. Dat is wat jou te wachten staat als je de datum van 7 oktober vrijhoudt.

De silent disco van JBL is geen gewone silent disco. Deze editie is alleen bedoeld voor de grootste speurneuzen. Want een kaartje kun je alleen bemachtigen als je die wint. En daarvoor zal je een (online) speurtocht moeten uitzetten.

Op het wereldwijde web bevinden zich op een aantal specifieke websites verschillende gps-coördinaten. Je vindt ze bijvoorbeeld op de website van JBL, TAGMAG en Topradio. Maar ook in Gent kun je ze op verschillende plekken vinden.

Heb je een code in the pocket? Dan is het de bedoeling dat je die op deze website invoert. Hoe meer je er te pakken krijgt, hoe groter de kans op een entreekaartje. En hoe zekerder jij dus kunt zijn van een plekje op de silent disco die plaats zal vinden op een verrassende en verborgen locatie.

Artiesten als 5NAPBACK, DJ Licious, Greg Dela & Jorn Pricez verzorgen de muziek. JBL regelt wireless earbuds en de rest van het feest. Het enige wat jij moet doen, is een ticket in je bezit krijgen en je tofste feestoutfit klaarleggen. Hopelijk zien we je dan op 7 oktober. Good luck!

(Photo by Long Truong on Unsplash)

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer