Seizoen 2 van 'Heartstopper' is nu te streamen op Netflix

Nico De Greef-03 augustus 2023 om 14:37

Het wachten op nieuwe afleveringen van Heartstopper is officieel voorbij. Vanaf vandaag kunnen fans van de LGBTQ+-serie het tweede seizoen naar hartenlust streamen.

Vandaag is het 3 augustus, een datum die al maanden in de agenda in het rood staat omcirkeld door Heartstopper-fans. Vandaag is namelijk het langverwachte tweede seizoen van de reeks verschenen op Netflix. Maar liefst 8 nieuwe afleveringen kunnen er worden bekeken.

Heartstopper is een hartverwarmend verhaal over de vriendschap en verliefdheid tussen de twee middelbare scholieren Nick (Kit Conner) en Charlie (Joe Locke). De Britse jeugdreeks is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van auteur Alice Oseman.

In het eerste seizoen zagen kijkers hoe Charlie, die openlijk gay is, en Nick, een stoere rugbyspeler, langzaam maar zeker als een blok voor elkaar vielen. In de finale kwam Nick uit de kast bij zijn moeder (gespeeld door Olivia Coleman).

In het tweede seizoen volgen kijkers - nu officieel een koppel - Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) en hun vrienden terwijl ze door het volgende hoofdstuk van hun levens, liefde en vriendschappen reizen. Die reis brengt hen onder andere naar Parijs, de stad van de liefde.

Het tweede seizoen van Heartstopper is vanaf nu te streamen op Netflix. Een derde seizoen werd reeds aangekondigd.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer