Zendaya reageert verslagen op overlijden 'Euphoria'-collega

Nico De Greef-02 augustus 2023 om 18:19

Actrice en zangeres Zendaya (26) heeft op sociale media gereageerd op het plotse overlijden van haar Euphoria-tegenspeler en goede vriend Angus Cloud. De familie van Angus maakte eerder deze week bekend dat de 25-jarige acteur is overleden.

Euphoria was de grote doorbraak van Angus op acteervlak. In de reeks speelde hij twee seizoenen lang de rol van drugsdealer Fezco, die een ingewikkelde relatie had met Zendaya's hoofdpersonage Rue. Vanzelfsprekend brachten de twee acteurs veel tijd door samen, zowel op en naast de filmset.

Dinsdag deelde de hoofdrolspeelster van de reeks een beeld van haar collega op haar Instagram-account waarbij ze verslagen reageert op zijn plotse overlijden:

"Woorden zijn niet genoeg om de oneindige schoonheid van Angus (Conor) te beschrijven. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen hem in dit leven te leren kennen, hem een broer te noemen, zijn warme vriendelijke ogen en stralende glimlach te zien, of zijn aanstekelijke lach te horen (ik glimlach nu alleen maar als ik eraan denk).

Ik weet dat mensen deze uitdrukking vaak gebruiken als ze praten over mensen van wie ze houden... 'ze kunnen elke kamer die ze binnenkwamen verlichten', maar jongen, laat me je vertellen, hij was er de beste in. Zo wil ik hem graag herinneren. Voor al het grenzeloze licht, liefde en vreugde die hij ons altijd wist te geven. Ik zal elk moment koesteren."

Hoe de 25-jarige Angus Cloud is overleden, is nog onduidelijk. Het overlijden wordt momenteel onderzocht door de politie. Volgens een bron dichtbij de familie van Angus worstelde de acteur met ernstige suïcidale gedachten na het verlies van zijn vader, Conor Hickey, zo'n twee maanden eerder.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer