Zendaya reageert verslagen op overlijden 'Euphoria'-collega

Nico De Greef-02 augustus 2023 om 18:19

Actrice en zangeres Zendaya (26) heeft op sociale media gereageerd op het plotse overlijden van haar Euphoria-tegenspeler en goede vriend Angus Cloud. De familie van Angus maakte eerder deze week bekend dat de 25-jarige acteur is overleden.

Euphoria was de grote doorbraak van Angus op acteervlak. In de reeks speelde hij twee seizoenen lang de rol van drugsdealer Fezco, die een ingewikkelde relatie had met Zendaya's hoofdpersonage Rue. Vanzelfsprekend brachten de twee acteurs veel tijd door samen, zowel op en naast de filmset.

Dinsdag deelde de hoofdrolspeelster van de reeks een beeld van haar collega op haar Instagram-account waarbij ze verslagen reageert op zijn plotse overlijden:

"Woorden zijn niet genoeg om de oneindige schoonheid van Angus (Conor) te beschrijven. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen hem in dit leven te leren kennen, hem een broer te noemen, zijn warme vriendelijke ogen en stralende glimlach te zien, of zijn aanstekelijke lach te horen (ik glimlach nu alleen maar als ik eraan denk).

Ik weet dat mensen deze uitdrukking vaak gebruiken als ze praten over mensen van wie ze houden... 'ze kunnen elke kamer die ze binnenkwamen verlichten', maar jongen, laat me je vertellen, hij was er de beste in. Zo wil ik hem graag herinneren. Voor al het grenzeloze licht, liefde en vreugde die hij ons altijd wist te geven. Ik zal elk moment koesteren."

Hoe de 25-jarige Angus Cloud is overleden, is nog onduidelijk. Het overlijden wordt momenteel onderzocht door de politie. Volgens een bron dichtbij de familie van Angus worstelde de acteur met ernstige suïcidale gedachten na het verlies van zijn vader, Conor Hickey, zo'n twee maanden eerder.

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer