Zendaya reageert verslagen op overlijden 'Euphoria'-collega

Nico De Greef-02 augustus 2023 om 18:19

Actrice en zangeres Zendaya (26) heeft op sociale media gereageerd op het plotse overlijden van haar Euphoria-tegenspeler en goede vriend Angus Cloud. De familie van Angus maakte eerder deze week bekend dat de 25-jarige acteur is overleden.

Euphoria was de grote doorbraak van Angus op acteervlak. In de reeks speelde hij twee seizoenen lang de rol van drugsdealer Fezco, die een ingewikkelde relatie had met Zendaya's hoofdpersonage Rue. Vanzelfsprekend brachten de twee acteurs veel tijd door samen, zowel op en naast de filmset.

Dinsdag deelde de hoofdrolspeelster van de reeks een beeld van haar collega op haar Instagram-account waarbij ze verslagen reageert op zijn plotse overlijden:

"Woorden zijn niet genoeg om de oneindige schoonheid van Angus (Conor) te beschrijven. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen hem in dit leven te leren kennen, hem een broer te noemen, zijn warme vriendelijke ogen en stralende glimlach te zien, of zijn aanstekelijke lach te horen (ik glimlach nu alleen maar als ik eraan denk).

Ik weet dat mensen deze uitdrukking vaak gebruiken als ze praten over mensen van wie ze houden... 'ze kunnen elke kamer die ze binnenkwamen verlichten', maar jongen, laat me je vertellen, hij was er de beste in. Zo wil ik hem graag herinneren. Voor al het grenzeloze licht, liefde en vreugde die hij ons altijd wist te geven. Ik zal elk moment koesteren."

Hoe de 25-jarige Angus Cloud is overleden, is nog onduidelijk. Het overlijden wordt momenteel onderzocht door de politie. Volgens een bron dichtbij de familie van Angus worstelde de acteur met ernstige suïcidale gedachten na het verlies van zijn vader, Conor Hickey, zo'n twee maanden eerder.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer