Er komt eindelijk een ‘Teen Wolf’-film!

Dieter Blarinckx-27 september 2021 om 10:35

Wie fan was van de MTV-serie ‘Teen Wolf’, gaan we nu héél blij maken, want er komt in 2022 een heuse film!

De serie zelf was al gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985, en vertelde het verhaal van Scott McCall en zijn high school friends aan Beacon High, terwijl ze zich van het ene monsterlijke avontuur in het andere stortten.

De serie leip zo’n zes seizoenen lang en kwam aan z’n eind in 2017. Maar voor de nieuwe, langverwachte film, keer de voltallige cast ook terug. De hoofdrol van de film zal dus ook nu vertolkt worden door Tyler Posey.

De film zal ergens in 2022 te streamen zijn! Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Kes Bakker met de cast van 'De Slag Om De Schelde' (nu op Netflix)

Simon Smetryns-17 oktober 2021 om 11:27

'De Slag Om De Schelde' is nu te zien op Netflix. Kes Bakker sprak de jonge cast in Antwerpen.

Zien: nieuwe trailer ‘The Batman’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:43

Gisteren werd tijdens het FanDome-event van DC een nieuwe trailer gedropt van ‘The Batman’! In deze nieuwe verfilming van de iconische superheld, kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de Batman.

Het verhaal speelt zich af in 'year two'. In de comics van DC is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld, die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City. Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

De langverwachte film zal vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, naast de film heeft Warner Bros ook twee spin-off series aangekondigd, die later te streamen zullen zijn via HBO Max.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer