Bizarre aandoening laat man klaarkomen via anus en kakken via penis

Karen Luiken-27 september 2021 om 08:14

Een 33-jarige man heeft onlangs de hulp van artsen in moeten schakelen nadat er ontlasting uit zijn piemel en sperma uit zijn anus kwam. Bij een ‘normaal’ iemand gebeurt dat andersom.

De man had al twee jaar last van een aantal merkwaardige problemen. Hij ontdekte dat er kak uit zijn geslachtsdeel kwam en ‘een aanzienlijke hoeveelheid’ urine en sperma uit zijn anus. Toch besloot hij pas naar een dokter te gaan toen hij ook nog last kreeg van zijn ballen.

Uit een artikel, dat volgens Ladbible is gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus, bleek dat de man met twee verschillende dingen kampte. Hij had niet alleen een urineweginfectie, maar ook een probleem met zijn rectale wand. Een CT-scan toonde aan dat hij een fistel had, een abnormale doorgang tussen de pisbuis en endeldarm.

Artsen gingen op zoek naar de oorzaak van dit bizarre probleem. De man gaf aan nooit anale seks te hebben gehad, dus daar kon het niet aan liggen. Wel bleek dat hij twee jaar geleden in coma had gelegen en toen was uitgerust met een katheter. Hoogstwaarschijnlijk heeft het daarmee te maken.

Hoe dan ook, de man is geholpen en kakt en ejaculeert inmiddels weer via de daarvoor bedoelde wegen. Godzijdank!

(Photo by Deon Black on Unsplash)

In Brugge kan je nu op café tussen de kippen

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 16:37

Van een honden- of kattencafé had je waarschijnlijk al gehoord, maar nu kan je in Brugge ook naar het eerste kippencafé!

In de Kippen Theetuin van Liesbeth Goegebeur geniet je van een heerlijk kopje thee, in het gezelschap van een tiental kippen.

“Eigenlijk weet men maar heel weinig over kippen en dat is jammer. Het zijn eigenlijk heel intelligente dieren waar je ook veel vriendschap van terugkrijgt. Het zijn gewoon hele leuke beestjes waar je ook veel mee kan doen.”

Ze trainde de kippen om in interactie te gaan met de mensen om zo al haar klanten de ultieme ervaring te bieden:

“Als de mensen hen roepen, komen ze daar meestal spontaan op af. De kippen zijn erop getraind om in interactie te gaan met mensen, al doen we dat steeds vanuit het oogpunt dat dit ook leuk moet zijn voor de kippen zelf. Zo organiseren we binnenkort knutselnamiddagen, waarbij kinderen hooinetten maken waar de kippen dan lekkers uit kunnen pikken.”

Op het menu staat thee, ice tea, pannenkoeken en allerlei gebak. Kippen Theetuin is dagelijks geopend van 14 uur tot 17 uur, behalve op woensdag.

Zien: meisje valt meerdere keren flauw in attractie

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 16:09

Een ritje in een attractie heeft voor een 9-jarig meisje anders uitgepakt dan de bedoeling was. Molly Barrett viel meerdere keren flauw, werd gefilmd toen dat gebeurde en gaat inmiddels viral.

Molly was samen met haar vader AJ in een themapark tijdens een familievakantie in Australië, waar ze samen besloten in een attractie te gaan zitten. Maar wat een leuk ritje had moeten worden, eindigde in een helse gebeurtenis.

Op beelden is te zien hoe Molly doodsangsten uitstaat als zij en haar vader in de lucht worden gekatapulteerd. Een paar seconden later valt ze flauw, om vervolgens weer bij te komen en het opnieuw uit te schreeuwen. Daarna verliest ze wederom haar bewustzijn.

"Ze schreeuwde meteen en toen: black-out, wakker, schreeuw, black-out", vertelt vader AJ volgens LadBible, eraan toevoegend dat het Molly's idee was om het ritje te maken. Hoewel het op de video lijkt dat het meisje het niet naar haar zin had, blijkt het tegenovergestelde waar. “We hebben er allemaal keihard om gelachen. Zodra we thuiskwamen, hebben we het filmpje naar onze computer geüpload. Het is het grappigste dat we ooit hebben gezien.”

Ontdek meer