Bizarre aandoening laat man klaarkomen via anus en kakken via penis

Karen Luiken-27 september 2021 om 08:14

Een 33-jarige man heeft onlangs de hulp van artsen in moeten schakelen nadat er ontlasting uit zijn piemel en sperma uit zijn anus kwam. Bij een ‘normaal’ iemand gebeurt dat andersom.

De man had al twee jaar last van een aantal merkwaardige problemen. Hij ontdekte dat er kak uit zijn geslachtsdeel kwam en ‘een aanzienlijke hoeveelheid’ urine en sperma uit zijn anus. Toch besloot hij pas naar een dokter te gaan toen hij ook nog last kreeg van zijn ballen.

Uit een artikel, dat volgens Ladbible is gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus, bleek dat de man met twee verschillende dingen kampte. Hij had niet alleen een urineweginfectie, maar ook een probleem met zijn rectale wand. Een CT-scan toonde aan dat hij een fistel had, een abnormale doorgang tussen de pisbuis en endeldarm.

Artsen gingen op zoek naar de oorzaak van dit bizarre probleem. De man gaf aan nooit anale seks te hebben gehad, dus daar kon het niet aan liggen. Wel bleek dat hij twee jaar geleden in coma had gelegen en toen was uitgerust met een katheter. Hoogstwaarschijnlijk heeft het daarmee te maken.

Hoe dan ook, de man is geholpen en kakt en ejaculeert inmiddels weer via de daarvoor bedoelde wegen. Godzijdank!

(Photo by Deon Black on Unsplash)

Onderzoek toont aan: vloeken is goed voor je!

Chelsy Vanlerberghe-25 maart 2024 om 11:03

Fucking goed nieuws voor mensen die vaak vloeken! Grof taalgebruik kan zo zijn voordelen hebben, vooral als het aankomt op het verlichten van pijn.

Onderzoekers hebben ontdekt dat vloeken en het maken van grove gebaren mensen kan helpen om pijn te verminderen.

Een groep studenten werd uitgedaagd om hun hand zo lang mogelijk in ijskoud water te houden. Terwijl hun handen onder water zaten, moesten ze herhaaldelijk het woord 'fuck' of 'flat' (plat) zeggen. Daarnaast mochten ze ook grove gebaren maken, zoals het opsteken van hun middelvinger.

En raad eens? Mensen konden de pijn langer aan als ze bleven vloeken. De onderzoekers zeggen zelfs dat de studenten die vloekten het aanzienlijk langer volhielden dan zij die dat niet deden.

Raar, maar waar. Onderzoekers wijzen erop dat oudere studies ook al een verband hebben aangetoond tussen vloeken en pijnverlichting. Maar het effect van grove gebaren is een nieuw terrein van onderzoek waar nog verder onderzoek naar moet gedaan worden.

Dus, de volgende keer dat je pijn hebt, aarzel dan niet om een paar keer 'fuck' te schreeuwen. Het kan de pijn zomaar verlichten!

Te veel gamen zorgt voor erectieproblemen, zeggen wetenschappers

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 10:47

Chinese wetenschappers hebben ontdekt dat als je te lang achter je computer zit, de kans op erectiestoornissen toeneemt. Te veel schermtijd maakt mannen letterlijk 'zacht'.

Uit onderzoek blijkt dat langdurig computergebruik ervoor zorgt dat je minder van een bepaald hormoon aanmaakt, het follikelstimulerend hormoon (FSH). Samen met testosteron is dat hormoon verantwoordelijk voor het aanmaken van zaadcellen bij jongens. En als dat proces wordt verstoord, kan dat leiden tot erectiestoornissen.

Het probleem zit niet enkel in het gamen. Tv kijken of rondrijden zonder doel, hebben hetzelfde effect.

Maar er is geen reden om meteen je schermen en gameconsoles in de vuilbak te gooien, want je kan dit probleem tegengaan door meer te bewegen.

Ontdek meer