Bizarre aandoening laat man klaarkomen via anus en kakken via penis

Karen Luiken-27 september 2021 om 08:14

Een 33-jarige man heeft onlangs de hulp van artsen in moeten schakelen nadat er ontlasting uit zijn piemel en sperma uit zijn anus kwam. Bij een ‘normaal’ iemand gebeurt dat andersom.

De man had al twee jaar last van een aantal merkwaardige problemen. Hij ontdekte dat er kak uit zijn geslachtsdeel kwam en ‘een aanzienlijke hoeveelheid’ urine en sperma uit zijn anus. Toch besloot hij pas naar een dokter te gaan toen hij ook nog last kreeg van zijn ballen.

Uit een artikel, dat volgens Ladbible is gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus, bleek dat de man met twee verschillende dingen kampte. Hij had niet alleen een urineweginfectie, maar ook een probleem met zijn rectale wand. Een CT-scan toonde aan dat hij een fistel had, een abnormale doorgang tussen de pisbuis en endeldarm.

Artsen gingen op zoek naar de oorzaak van dit bizarre probleem. De man gaf aan nooit anale seks te hebben gehad, dus daar kon het niet aan liggen. Wel bleek dat hij twee jaar geleden in coma had gelegen en toen was uitgerust met een katheter. Hoogstwaarschijnlijk heeft het daarmee te maken.

Hoe dan ook, de man is geholpen en kakt en ejaculeert inmiddels weer via de daarvoor bedoelde wegen. Godzijdank!

(Photo by Deon Black on Unsplash)

Bekende Spaanse schrijfster blijkt...drie mannen te zijn!

Samuel Wornoo-20 oktober 2021 om 13:41

Verrassend nieuws uit Spanje. Een zeer bekende schrijfster, die schuil ging achter het pseudoniem Carmen Mola, werd daar ontmaskerd als zijnde drie mannen.

De onthulling kwam nadat "Carmen Mola", die meer dan 400 000 boeken heeft verkocht, de prestigieuze Planeta literatuurprijs in ontvangst mocht nemen. Toen de winnaar van de prijs van € 1 000 000 werd afgeroepen kwamen drie bekende Spaanse schrijvers, Agustín Martínez, Jorge Díaz en Antonio Mercero, naar voren.

Het was algemeen geweten dat de naam Carmen Mola een pseudoniem was, maar de website van de schrijfster profileerde haar als een 40-jarige alleenstaande moeder van drie, die universiteitsprofessor was. In werkelijkheid was het pseudoniem dus een dekmantel voor drie succesvolle mannelijke schrijvers. Naar eigen zeggen wisten de schrijvers niet dat de boeken van Carmen zo populair zouden worden, en was het toen al te laat om nog iets te veranderen aan het pseudoniem. Benieuwd hoe vrouwenorganisaties hierop zullen reageren...

Man klaagt Gwyneth Paltrow aan wegens geëxplodeerde vaginakaars

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 08:00

Gwyneth Paltrow wordt aangeklaagd vanwege haar vaginakaars. Het product, dat ze een tijdje geleden op de markt bracht en waarvan ze beweert dat het naar haar vajayay ruikt, zou ontploft zijn. Dat meldt TMZ.

De zaak wordt aangespannen door de Texaanse man Colby Watson. Hij kocht de kaars in januari via het wereldwijde web. Toen hij het ding een paar weken later voor het eerst aanstak, zou het ding na een uur of drie geëxplodeerd zijn. Er kwamen hoge vlammen uit en de kamer stond vol met rook.

De man waarschuwt dat de kaars aanzienlijke verwondingen kan veroorzaken wanneer deze ontploft. Hoewel de kaars – die volgens hem gevaarlijk is – gepaard gaat met een bijsluiter waarop staat dat je het product niet langer dan twee uur moet laten branden, vindt hij dat de waarschuwing niet voldoende is.

Er zit volgens de man niets anders op dan het bedrijf van Gwyneth Paltrow aan te klagen. Hij eist een schadevergoeding van meer dan 5 miljoen dollar.

Ontdek meer