Netflix deelt langverwachte trailer van 'Stranger Things'

Karen Luiken-27 september 2021 om 07:42

Netflix heeft afgelopen weekend de langverwachte trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Maar dat is niet het enige goede nieuws. De streamingsdienst heeft ook meteen bevestigd dat de nieuwe afleveringen volgend jaar zullen verschijnen.

Een precieze releasedatum is er helaas nog niet. We moeten het doen met ‘ergens in 2022’. Of dat in de winter, lente, zomer of herfst zal zijn, is niet duidelijk.

Wat Netflix inmiddels wél heeft gedeeld, is het feit dat de cast er een aantal nieuwe leden bij krijgt. Zo zal Robert Englund in de huid kruipen van Victor Creel, een gestoorde en intimiderende man die in een psychiatrisch ziekenhuis wordt opgesloten voor een gruwelijke moord. Eduardi Franco speelt Argyle, de nieuwe bff van Jonathan. Jamie Campbell Bower is verantwoordelijk voor de rol van verpleger Peter Ballard en Sherman Augustus wordt luitenant-kolonel Sullivan. Tot slot gaat Mason Dye de knappe en rijke atleet Jason Carver spelen, die verkering heeft met het populairste meisje van school.

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer