Gelekte setfoto verklapt terugkeer van iconische locatie in tweede seizoen 'House of the Dragon'

Nico De Greef-01 augustus 2023 om 17:17

Een nieuwe foto van achter de schermen van het aankomende tweede seizoen van de Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon is op het internet opgedoken en verklapt de terugkeer van een iconische locatie.

De gelekte foto is afkomstig van een vliegende drone die het filmcomplex van Leavesden Studios kon binnendringen waar momenteel opnames plaatsvinden voor het tweede seizoen van House of the Dragon.

De foto in kwestie toont een bouwwerk dat opvallend veel wegheeft van de gigantische ijsmuur zoals deze te zien was in de serie Game of Thrones. In die reeks beschermt de muur de zeven koninkrijken van Westeros tegen indringers zoals de White Walkers, Wildlings en reuzen, maar werd grotendeels vernietigd in het afsluitende seizoen.

Het lijkt er dus op dat fans meer te zien zullen krijgen van 'The Wall' in het tweede seizoen van de prequel-serie. Indien het verhaal de boeken volgt, dan zal in het nieuwe seizoen Jacaerys (aka Jace) een bezoekje brengen aan Winterfell om er de steun van Lord Cregan Stark te zoeken. En laat het nu net lukken dat Winterfell ook de thuisbasis is van een zekere ijskoude muur.

Ondanks de huidige staking in Hollywood, zullen de opnames voor het tweede seizoen van House of the Dragon gewoon doorgaan. Dit komt omdat de meerderheid van de acteurs van Britse afkomst zijn en geen deel uitmaken van de stakende Amerikaanse acteursvakbond.

Seizoen 2 van House of The Dragon wordt verwacht in de loop van 2024.

'The Wall' keert terug in House of the Dragon. Bron: UnBoxPHD op Reddit.

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer