Ed Sheeran geeft extra concert in Brussel

Karen Luiken-27 september 2021 om 07:02

Was je te laat met het scoren van een ticket voor het inmiddels uitverkochte concert van Ed Sheeran in het Koning Boudewijnstadion in Brussel? No worries! De zanger heeft besloten om Belgische fans te trakteren op een extra verrassing. Hij geeft niet één maar twee optredens in ons land.

Anderhalve week geleden werd duidelijk dat Ed volgend jaar door Europa reist voor een nieuwe tournee. Op vrijdag 22 juli maakt hij een pitstop in ons landje. De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’.

Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn lange pauze doet. Heel gek is het dan ook niet dat de kaartjes voor de show op 22 juli als zoete broodjes over de toonbank gingen. Het duurde niet lang voordat de show was uitverkocht. Was jij een van de pechvogels die mis heeft gegrepen? Dan is er – speciaal voor jou – nu een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Houd zaterdag 23 juli in je agenda vrij, want dat is de dag dat je met open mond naar Ed kunt staren in het Koning Boudewijnstadion. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar, maar wees er snel bij. Je weet namelijk als geen ander hoe snel het kan gaan.

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer