Ed Sheeran geeft extra concert in Brussel

Karen Luiken-27 september 2021 om 07:02

Was je te laat met het scoren van een ticket voor het inmiddels uitverkochte concert van Ed Sheeran in het Koning Boudewijnstadion in Brussel? No worries! De zanger heeft besloten om Belgische fans te trakteren op een extra verrassing. Hij geeft niet één maar twee optredens in ons land.

Anderhalve week geleden werd duidelijk dat Ed volgend jaar door Europa reist voor een nieuwe tournee. Op vrijdag 22 juli maakt hij een pitstop in ons landje. De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’.

Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn lange pauze doet. Heel gek is het dan ook niet dat de kaartjes voor de show op 22 juli als zoete broodjes over de toonbank gingen. Het duurde niet lang voordat de show was uitverkocht. Was jij een van de pechvogels die mis heeft gegrepen? Dan is er – speciaal voor jou – nu een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Houd zaterdag 23 juli in je agenda vrij, want dat is de dag dat je met open mond naar Ed kunt staren in het Koning Boudewijnstadion. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar, maar wees er snel bij. Je weet namelijk als geen ander hoe snel het kan gaan.

Adele breekt Spotify-record met 'Easy On Me'

Dieter Blarinckx-16 oktober 2021 om 10:21

Adele’s back! En dat zullen we geweten hebben! Deze vrijdag om middernacht lanceerde de Britse zangeres haar allernieuwste single ‘Easy On Me’, en die sloeg in als een bom. Het nummer verbrak zelfs een speciaal Spotify-record! ‘Easy On Me’ is het meest gestreamde nummer in één dag op de populaire streamingdienst.

“En zomaar, heeft Adele een nieuw record gevestigd”, luidt de tweet van Spotify. Het exacte aantal blijft wel gokwerk aangezien Spotify dat nog niet bekendmaakte. Wél weten we dat het vorige record op naam van BTS stond met zo’n 11 miljoen streams…

Adele’s nieuwste album ’30’ zal vanaf 19 november verkrijgbaar zijn!

Broertje van Joshua Feytons brengt single uit

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:00

Niet alleen Joshua Feytons is een bekend gezicht in de entertainmentwereld, ook zijn broertje Ashley doet hard zijn best het helemaal te maken. Hij echter niet als ‘Temptation Island’-verleider, maar als artiest. Het muzikale talent heeft een single uitgebracht!

Het gezicht van Ashley zou je bekend voor kunnen komen. Hij wil internationaal bekend worden en schreef zich een paar jaar geleden daarom in voor de Engelse versie van ‘The X Factor’. Na het doorstaan van de auditierondes viel hij helaas net voor de liveshows af.

Dat weerhield hem er echter niet van om door te gaan met het maken van muziek. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste single ‘Breathing’ al uit. Nu komt hij met ‘Shooting Stars’. Je luistert 'm hier!

Ontdek meer