Ed Sheeran geeft extra concert in Brussel

Karen Luiken-27 september 2021 om 07:02

Was je te laat met het scoren van een ticket voor het inmiddels uitverkochte concert van Ed Sheeran in het Koning Boudewijnstadion in Brussel? No worries! De zanger heeft besloten om Belgische fans te trakteren op een extra verrassing. Hij geeft niet één maar twee optredens in ons land.

Anderhalve week geleden werd duidelijk dat Ed volgend jaar door Europa reist voor een nieuwe tournee. Op vrijdag 22 juli maakt hij een pitstop in ons landje. De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’.

Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn lange pauze doet. Heel gek is het dan ook niet dat de kaartjes voor de show op 22 juli als zoete broodjes over de toonbank gingen. Het duurde niet lang voordat de show was uitverkocht. Was jij een van de pechvogels die mis heeft gegrepen? Dan is er – speciaal voor jou – nu een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Houd zaterdag 23 juli in je agenda vrij, want dat is de dag dat je met open mond naar Ed kunt staren in het Koning Boudewijnstadion. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar, maar wees er snel bij. Je weet namelijk als geen ander hoe snel het kan gaan.

Oh no: Måneskin stelt tournee uit

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:47

Jammerlijk nieuws voor de fans van de Italiaanse band Måneskin want de band kondigde via sociale media aan dat ze hun Europese tournee zullen uitstellen. Dat betekent dus helaas ook dat ze niet naar België komen.

“Het spijt ons heel erg, maar we moeten jullie vertellen dat we de hele Europese tournee en de ArenasTour in Italië moeten uitstellen vanwege de coronasituatie. We hebben heel erg hard gewerkt voor deze tournee en alles was klaar om te gaan. Maar helaas hebben we de afgelopen dagen slecht nieuws gekregen over de capaciteit van de zalen. We kunnen niet alle optredens garanderen, omdat elk land zijn eigen regels heeft. Die moeten we uiteraard volgen, want we willen dat onze optredens in volledige veiligheid kunnen verlopen”, klinkt het in de video die ze online gooiden.

Mensen die tickets hadden gekocht voor het concert op 10 februari in Vorst Nationaal zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Check hun aankondiging hier:

The Weeknd verslaat Justin Bieber op Spotify

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:13

The Weeknd heeft Justin Bieber van zijn Spotify-troon gestoten. Waar het eerst de Canadese ‘Baby’-zanger was die de binnen een maand tijd de meeste streams op zijn naam had staan, is het nu Abel Tesfaye – echte naam van The Weeknd – die deze mijlpaal pakt.

Maar liefst 85,6 miljoen mensen luisterden in een maand tijd naar de muziek van The Weeknd. Aantallen die goed zijn voor een nieuw record, dat voorheen aan Justin Bieber was toebedeeld. Laatstgenoemde verzamelde afgelopen zomer 83,3 miljoen Spotify-luisteraars binnen een maand.

The Weeknd heeft het record te danken aan zijn gloednieuwe album ‘Dawn FM’, dat hij begin dit jaar uitbracht. Verschillende grote namen hebben eraan meegewerkt. Onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones zijn op de plaat te horen.

Ontdek meer