Schrijf je in voor 'Shot In The Dark'

Saartje Corteyn-24 oktober 2023 om 08:54

Tast in het duister en laat je begeleiden door onze TAGMAG wing(wo)man. Gebruik al je zintuigen en waan je een baan door onze club vol singles.

Ben jij single en ready to mingle? Aarzel dan niet om je in te schrijven en ga deze uitdaging aan. Het wordt het feestje van het jaar waarin wij de ideale omstandigheden zoals bekende TAGMAG-dj's en gratis drankjes voorzien.

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Neem dan zeker een kijkje op onze YouTube pagina of op Streamz en check alvast het eerste seizoen.

SCHRIJF JE HIER IN

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Ontdek meer