Lil Kleine en Jaimie Vaes kussend gespot

Karen Luiken-27 september 2021 om 06:41

Het ziet ernaar uit dat Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar weer hebben gevonden. De twee zijn kussend gespot op Instagram.

Jorik, zoals de rapper echt heet, en Jaimie besloten een tijdje terug een relatiepauze in te lassen. Na het incident op Ibiza wilden ze niet in elkaars aura zitten en verhuisde Jaimie samen met zoontje Lio naar het zonnige zuiden terwijl Lil Kleine achterbleef in Nederland.

Hoewel het even stil bleef rondom de relatieperikelen tussen de twee, lijkt het er nu sterk op dat ze elkaar weer wat vaker zien. Twee weken geleden was Lil Kleine al op Ibiza om zijn verloofde en zoon op te zoeken. En afgelopen weekend bezochten ze dus samen een festival. Via Instagram werden fans getrakteerd op een zoenvideo die op het feest in Amsterdam werd gefilmd.

Lil Kleine heeft er sowieso vertrouwen in dat alles goed komt. Hij zei vorige week op de radio nog dat hun geplande bruiloft er gewoon gaat komen. “Ik ga nog steeds trouwen, maak je niet druk”, aldus de rapper. De reden waarom het nog steeds niet gebeurd is, heeft volgens hem alles te maken met de pandemie.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer