Lil Kleine en Jaimie Vaes kussend gespot

Karen Luiken-27 september 2021 om 06:41

Het ziet ernaar uit dat Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar weer hebben gevonden. De twee zijn kussend gespot op Instagram.

Jorik, zoals de rapper echt heet, en Jaimie besloten een tijdje terug een relatiepauze in te lassen. Na het incident op Ibiza wilden ze niet in elkaars aura zitten en verhuisde Jaimie samen met zoontje Lio naar het zonnige zuiden terwijl Lil Kleine achterbleef in Nederland.

Hoewel het even stil bleef rondom de relatieperikelen tussen de twee, lijkt het er nu sterk op dat ze elkaar weer wat vaker zien. Twee weken geleden was Lil Kleine al op Ibiza om zijn verloofde en zoon op te zoeken. En afgelopen weekend bezochten ze dus samen een festival. Via Instagram werden fans getrakteerd op een zoenvideo die op het feest in Amsterdam werd gefilmd.

Lil Kleine heeft er sowieso vertrouwen in dat alles goed komt. Hij zei vorige week op de radio nog dat hun geplande bruiloft er gewoon gaat komen. “Ik ga nog steeds trouwen, maak je niet druk”, aldus de rapper. De reden waarom het nog steeds niet gebeurd is, heeft volgens hem alles te maken met de pandemie.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer