Lil Kleine en Jaimie Vaes kussend gespot

Karen Luiken-27 september 2021 om 06:41

Het ziet ernaar uit dat Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar weer hebben gevonden. De twee zijn kussend gespot op Instagram.

Jorik, zoals de rapper echt heet, en Jaimie besloten een tijdje terug een relatiepauze in te lassen. Na het incident op Ibiza wilden ze niet in elkaars aura zitten en verhuisde Jaimie samen met zoontje Lio naar het zonnige zuiden terwijl Lil Kleine achterbleef in Nederland.

Hoewel het even stil bleef rondom de relatieperikelen tussen de twee, lijkt het er nu sterk op dat ze elkaar weer wat vaker zien. Twee weken geleden was Lil Kleine al op Ibiza om zijn verloofde en zoon op te zoeken. En afgelopen weekend bezochten ze dus samen een festival. Via Instagram werden fans getrakteerd op een zoenvideo die op het feest in Amsterdam werd gefilmd.

Lil Kleine heeft er sowieso vertrouwen in dat alles goed komt. Hij zei vorige week op de radio nog dat hun geplande bruiloft er gewoon gaat komen. “Ik ga nog steeds trouwen, maak je niet druk”, aldus de rapper. De reden waarom het nog steeds niet gebeurd is, heeft volgens hem alles te maken met de pandemie.

EOTB-kandidaat Joao gaat voor felblauwe coupe

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 10:27

Joao heeft zichzelf getrakteerd op een nieuw uiterlijk. De kandidaat uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat vanaf nu door het leven met een felblauwe coupe.

In EOTB was Joao te zien met een doodnormaal kapsel. Gemillimeterd haar, zwart van kleur, niks geks. Na de opnames van het programma besloot hij zijn coupe blond te verven en nu doet hij daar nog een schepje bovenop. Felblauw is de kleur waar Joao vanaf nu mee rondloopt.

Op Instagram deelt de realityster het resultaat. “Blauw is de nieuwe kleur”, schrijft hij bij een foto van zichzelf. Volgers lijken de nieuwe look wel te kunnen waarderen. In de reacties stromen de positieve berichten binnen. “Starboy”, schrijft iemand. En een ander: “I see you.”

EOTB-ster Sem heeft trauma door ongeluk

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:44

Sem de Coninck, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is onlangs voor de tweede keer in een korte tijd betrokken geraakt bij een ongeluk. Ernstig gewond was ze gelukkig niet, maar dat betekent niet dat ze er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen. Via Instagram laat ze weten er een trauma aan te hebben overgehouden.

Het ongeluk gebeurde in juli. Sem zat samen met haar vriend Jason in de auto toen ze de macht over het stuur verloor en met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct knalde. Het koppel werd opgehaald met een ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Hun auto was total loss.

Een paar weken later vertelt Sem hoe het nu gaat. “Ik rijd weer auto, wat gelukkig goed gaat. Wel merk ik dat ik er een soort trauma aan overgehouden heb. Hier krijg ik hulp voor. Daarbij zit er iets in mijn nek en schouders niet goed, hiervoor ga ik naar de fysiotherapeut. Maar we staan er nog en dat is het belangrijkste!”

Ook schrijft Sem dat ze de laatste tijd veel is afgevallen door stress. “Mijn lichaam kan dat niet aan, waardoor ik mezelf nu totaal niet fit voel. Ik ben moe, slaap slecht en heb stress.”

Ontdek meer