Zien: Temptations Bert gespot met andere vrouw

Karen Luiken-27 september 2021 om 06:30

Bert kan in ‘Temptation Island’ maar over één ding praten en dat is Delphine. Zij is de vrouw met wie hij al tien jaar samen is en waar hij de rest van zijn leven mee wil delen. Of moeten we die zin in de verleden tijd plaatsen? Het lijkt er namelijk op dat het koppel de ultieme relatietest niet heeft overleefd. Sterker nog: Bert is al gespot met een andere dame.

Er is op het wereldwijde web een foto opgedoken waarop Bert samen met een mysterieuze vrouw te zien is. De dame wil Bert een kus geven, die niet bepaald wordt genegeerd. Een aantal Instagrammers deelde het beeld. Roddelkoning Fawry Not Sawry is er daar één van en wist een reactie van Delphine te ontfutselen. “Gaat toch allemaal snel bij dat ventje”, aldus de Temptation-ster.

Bert himself heeft inmiddels ook gereageerd. “Ik heb de foto zien rondgaan op het internet”, zegt hij in een gesprek met LoveReality. “Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben. Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is.”

Met die laatste zin lijkt Bert juist weer te bevestigen dat ze inderdaad niet meer samen zijn. Hmmm, trouble in paradise?

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer