Zien: Temptations Bert gespot met andere vrouw

Karen Luiken-27 september 2021 om 06:30

Bert kan in ‘Temptation Island’ maar over één ding praten en dat is Delphine. Zij is de vrouw met wie hij al tien jaar samen is en waar hij de rest van zijn leven mee wil delen. Of moeten we die zin in de verleden tijd plaatsen? Het lijkt er namelijk op dat het koppel de ultieme relatietest niet heeft overleefd. Sterker nog: Bert is al gespot met een andere dame.

Er is op het wereldwijde web een foto opgedoken waarop Bert samen met een mysterieuze vrouw te zien is. De dame wil Bert een kus geven, die niet bepaald wordt genegeerd. Een aantal Instagrammers deelde het beeld. Roddelkoning Fawry Not Sawry is er daar één van en wist een reactie van Delphine te ontfutselen. “Gaat toch allemaal snel bij dat ventje”, aldus de Temptation-ster.

Bert himself heeft inmiddels ook gereageerd. “Ik heb de foto zien rondgaan op het internet”, zegt hij in een gesprek met LoveReality. “Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben. Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is.”

Met die laatste zin lijkt Bert juist weer te bevestigen dat ze inderdaad niet meer samen zijn. Hmmm, trouble in paradise?

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Ontdek meer