Zien: Temptations Bert gespot met andere vrouw

Karen Luiken-27 september 2021 om 06:30

Bert kan in ‘Temptation Island’ maar over één ding praten en dat is Delphine. Zij is de vrouw met wie hij al tien jaar samen is en waar hij de rest van zijn leven mee wil delen. Of moeten we die zin in de verleden tijd plaatsen? Het lijkt er namelijk op dat het koppel de ultieme relatietest niet heeft overleefd. Sterker nog: Bert is al gespot met een andere dame.

Er is op het wereldwijde web een foto opgedoken waarop Bert samen met een mysterieuze vrouw te zien is. De dame wil Bert een kus geven, die niet bepaald wordt genegeerd. Een aantal Instagrammers deelde het beeld. Roddelkoning Fawry Not Sawry is er daar één van en wist een reactie van Delphine te ontfutselen. “Gaat toch allemaal snel bij dat ventje”, aldus de Temptation-ster.

Bert himself heeft inmiddels ook gereageerd. “Ik heb de foto zien rondgaan op het internet”, zegt hij in een gesprek met LoveReality. “Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben. Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is.”

Met die laatste zin lijkt Bert juist weer te bevestigen dat ze inderdaad niet meer samen zijn. Hmmm, trouble in paradise?

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer