Disney onthult trailer en startdatum van tweede seizoen 'Loki'

Nico De Greef-31 juli 2023 om 18:20

Disney heeft eindelijk de eerste trailer gedeeld van het langverwachte tweede seizoen van Loki. De geliefde Noorse God of Mischief keert vanaf oktober terug met nieuwe avonturen in het multiversum.

Na Secret Invasion heeft Marvel voor later dit jaar nóg een serie klaarstaan: het tweede seizoen van Loki. In het aankomende seizoen moeten Loki (Tom Hiddleston) en TVA-agent Mobius (Owen Wilson) samen het multiversum redden en alle schade herstellen die Loki-variant Sylvie (Sophia Di Martino) heeft veroorzaakt in de seizoensfinale van het eerste seizoen.

Ter herinnering: fans zagen Sylvie He Who Remains (Jonathan Majors) vermoorden waarna het multiversum, zoals we dat nu kennen, werd ontketend.

Naast Tom Hiddleston, Owen Wilson en Sophia Di Martino keren ook Gugu Mbatha-Raw en Eugene Cordero terug in hun respectievelijke rollen uit het eerste seizoen. Tevens zal een nieuw TVA-personage, gespeeld door Ke Huy Quan, zijn debuut maken in het aanstaande seizoen.

Het tweede seizoen van Loki is vanaf 6 oktober wekelijks te zien op Disney+.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer