Disney onthult trailer en startdatum van tweede seizoen 'Loki'

Nico De Greef-31 juli 2023 om 18:20

Disney heeft eindelijk de eerste trailer gedeeld van het langverwachte tweede seizoen van Loki. De geliefde Noorse God of Mischief keert vanaf oktober terug met nieuwe avonturen in het multiversum.

Na Secret Invasion heeft Marvel voor later dit jaar nóg een serie klaarstaan: het tweede seizoen van Loki. In het aankomende seizoen moeten Loki (Tom Hiddleston) en TVA-agent Mobius (Owen Wilson) samen het multiversum redden en alle schade herstellen die Loki-variant Sylvie (Sophia Di Martino) heeft veroorzaakt in de seizoensfinale van het eerste seizoen.

Ter herinnering: fans zagen Sylvie He Who Remains (Jonathan Majors) vermoorden waarna het multiversum, zoals we dat nu kennen, werd ontketend.

Naast Tom Hiddleston, Owen Wilson en Sophia Di Martino keren ook Gugu Mbatha-Raw en Eugene Cordero terug in hun respectievelijke rollen uit het eerste seizoen. Tevens zal een nieuw TVA-personage, gespeeld door Ke Huy Quan, zijn debuut maken in het aanstaande seizoen.

Het tweede seizoen van Loki is vanaf 6 oktober wekelijks te zien op Disney+.

'Tour de France: Unchained' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 08:17

'Tour de France: Unchained' maakt zijn comeback op Netflix vanaf 11 juni, voor een tweede seizoen vol adrenaline. Na het onvergetelijke duel tussen de ex-Tour de France-kampioenen Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar in het eerste seizoen, zoomt dit nieuwe seizoen opnieuw in op hun strijd om de prestigieuze gele trui van 2023.

Verder zien we Tom Pidcock, gekweld door twijfels, het afscheid van Thibaut Pinot, de beslissende val van Fabio Jakobsen, samen met Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Julian Alaphilippe en Jasper Philipsen. Van de renners tot de ploegleiders, de Netflixserie volgt iedereen die betrokken is bij de Tour en onthult de vele uitdagingen van de iconische wielerwedstrijd.

Derde seizoen 'Bridgerton' vanaf vandaag te zien

Karen Luiken-16 mei 2024 om 06:42

Fans hebben er dik twee jaar geduld voor moeten hebben, maar vandaag is de grote dag eindelijk aangebroken. Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ is op Netflix verschenen!

In tegenstelling tot het tweede seizoen, waar het verhaal draaide om Anthony Bridgerton en Kate Sheffield, zoomt het derde seizoen in op Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vandaag verschenen, het tweede deel kunnen we over een maandje, op 13 juni, verwachten.

Ontdek meer