WIN: 10 duotickets voor Dance D-Vision

Saartje Corteyn-31 juli 2023 om 08:45

Dance D-Vision, hét feest van het jaar dat je niet mag missen! Een epische ervaring die vorig jaar al geweldig was, maar dit jaar wordt het een onvergetelijke bash!

Met beats die je hart laten bonzen, van house tot urban, hardstyle tot meme techno, Dance D-Vision heeft alle genres om je in extase te brengen. Er zijn vijf verschillende stages op vrijdag en zaterdag, waar de TAGMAG stage op zaterdag absoluut magisch zal zijn!

Ontmoet artiesten zoals Gladde Paling, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Loriderz, de ritmes van Michael Amani en Natte Visstick. Maar dat is nog niet alles! Met Arthur Lewis, Magik & Jaël Ost, Manuals en de explosieve clash van Sven van Alboom vs. Clementine Caron, wordt het waanzinnig!

Trek je dansschoenen aan en bereid je voor op Dance D-Vision, waar alle muziekwerelden samenkomen voor een betoverend festival! Hou dus zeker je agenda vrij 4 en 5 augustus, de Bevegemse Vijvers in Zottegem is the place to be!

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crème de la crème van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan één gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool

Ontdek meer