Release ‘Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’ uitgesteld

Karen Luiken-30 juli 2023 om 08:08

De grote stakingen in Hollywood hebben grote gevolgen voor verschillende bioscoopreleases. Meerdere producties, waaronder ‘Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’, zijn uitgesteld.

De derde film in de geanimeerde ‘Spider-Verse’-trilogie zou eigenlijk in maart volgend jaar op het witte doek verschijnen, maar vanwege de stakingen in Hollywood laat de release nu langer op zich wachten. Wanneer de première gepland staat is nog niet bekend. Sony zegt dat er over meerdere data wordt gesproken.

Andere films waar fans meer geduld voor moeten hebben, zijn ‘Ghostbusters: Afterlife’ en ‘Kraven the Hunter’. De eerste film in dit rijtje zou eigenlijk in de kerstvakantie naar het grote scherm komen, maar wordt nu pas in maart 2024 uitgebracht. ‘Kraven the Hunter’ komt niet komende oktober uit, maar in augustus volgend jaar.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Ontdek meer